444, a szegények lapja

2013. április 26. 07:46

Volt egy halovány hetilap kísérlet a rendszerváltás környékén, talán 88-89-ben, amit jó érzékkel 444, a szegények lapja címmel marketeltek.

2013. április 26. 07:46
Novák Csanád
Subdimension

„Volt egy halovány hetilap kísérlet a rendszerváltás környékén, talán 88-89-ben, amit jó érzékkel 444, a szegények lapja címmel marketeltek. Egy kedves, alapvetően ártalmatlan KISZ titkár, bizonyos Sz. Kiss gründolta KISZ pénzen, és néhány sikertelen, idült alkoholista lumpenértelmiségi szerkesztette. Nem ért meg talán egy évet sem, és minden olcsósága dacára több millió forintot bukott. (89-ben az nagy pénz volt ám).

Vajon Új Péter emlékszik rá? A vállalkozása csöndes fejhatás az kapitalizmushoz alkalmazkodni próbáló, ám csendben elbukó kisztitkárok előtt?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Axxtro
2013. május 01. 18:50
Jó a megjegyzés. Íme az említett orgánumból egy cikk. Ami leginkább kidomborodik belőle, hogy a ballib kezd belegubancolódni a saját maga által gerjesztett hazugságtengerbe, és a rendszer elkezdett irányt változtatni, a fagyi elkezdett visszanyalogatni. A hazugságok elkezdtek saját életet élni, a kiszervezők elvesztették az irányítást a saját célra eszkábált rendszer felett, és nagyon úgy tűnik, a gyeplőt már nem lehet kihalászni a lovak közül. Szórakoztató, megér egy bepillantást. http://444.hu/2013/04/29/hipszterblitzkrieg-magyaroszag-ellen/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!