Strasbourg árulása

2013. július 11. 08:41

Strasbourg áruló lett. Nem a gárdistákat, vagy nem a hazai nemzeti oldalt árulta el – hiszen nekünk nem is tartoznak semmivel.

2013. július 11. 08:41
Széljegyző
Jobbegyenes

„Strasbourg tegnapi ítéletében nyíltan kimondta, hogy a jogállami keretek és az alapvető jogok – amik felett elméletben nekik kellene örökölniük – csupán a »katonainak tűnő egyenruhától« és a »baljóslatú karszalagoktól« rettegő, kiváltságosok privilégiumai. Mint fogalmaztak: az egyesület feloszlatása szempontjából a mozgalom megmozdulásainak törvényessége vagy törvénytelensége »lényegtelen«. Igen, így szó szerint: LÉNYEGTELEN. A törvényesség. Egy bíróság előtt.

Strasbourg áruló lett. Nem a gárdistákat, vagy nem a hazai nemzeti oldalt árulta el – hiszen nekünk nem is tartoznak semmivel. Saját alapelveiket, egykori létrehozóik eszméit köpték szembe, amikor pökhendi nagyképűséggel az egész világ arcába vágják, hogy számukra a törvényesség, vagy nem törvényesség kérdése lényegtelen.

Különösen a »történelmi előzmények ismeretében«, érdemes feltenni a kérdést, milyen bíróság az, mely politikai elvárások mentén hoz ítéletet? Milyen bíróság az, amely a kommunizmus több mint 100 millió áldozatának emlékét nyíltan mocskolhatja korábbi ítéleteivel? Milyen bíróság az, amely alsóbbrendűként kezeli a másképpen gondolkodókat, azok alapvető jogait tiporja sárba?

A választ mind tudjuk, csak épp nem mondhatjuk ki, mert akkor nem lennénk demokraták és megsértenénk néhányak érzékenységét, esetleg félelmet is keltenénk. Legalábbis szerintük.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2013. július 11. 13:12
a gyurcsanypart azokban a szazezrekben kelt felelmet, akiket 2006-ban lottek, vertek, terrorizaltak a diktator rendorei. meg szvsz vadai onmagaban is felelmet kelto jelenseg. ugyhogy tiltsakbe.
Next adósság
2013. július 11. 12:36
Strasbourg már nagyon régen szembe köpte magát dzsuvás turhával. Strasbourg szeme ezzel van beköpve, nem úgy mint a Justiciáé kendővel bekötve. Prutty!
kukagyerek
2013. július 11. 10:51
"..remélem hogy a jobbik nem társul hozzájuk hanem körbe veszi azt helyet ahol a magyarokat gyalázók szövetkeznek." a Jobbik tudja a dolgát ha a magyar-gyűlölök ellen kell fellépni. Legyen az bal vagy jobboldali bolsevik. Úgyhogy, nem is értem hogyan írhattad le ezt a zagyvaságot! Talán a narancsos, álnemzeti fideszedet akartad hitelesíteni?
kuwiq
2013. július 11. 10:46
tovaris jelentés, velencei bizotság megvan? konkrétan nincs egyetlen jogszabály sem, ami ne állná ki az európai , az emberi és bármilyen jogokkal való összehasonlítást, de az EGÉSZ, a TENDENCIA aggasztó lehet. Miért aggasztó az a tendencia, hogy minden jogszabályunk tök européer? Mert Ejrópa már sz@rik a szerződésre, a bürökrata elvtársak meg elvtársnők tetszés szerint szívatják a tagállamokat, attól függően, hogy épp melyik nemzetközi lobbinak ki csípi jobban a szemét. Anno az osztrákok alázásának is volt egy apró háttere, nevezetesen az osztrák banktitok, amely a svájcival volt összevethető...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!