Médiamogulok titkos terve?

2013. augusztus 07. 15:38

Kocsis elvtárs és a KDNP szerint nem helyes politikailag durván befolyásolni a választókat.

2013. augusztus 07. 15:38
autognomia
Hacsaknem

„Kocsis rettegésének hátterében eléggé valószínűnek tűnik, hogy a Sanoma termékek sorába tartozó Cosmopolitan állította feje tetejére már eddig is a médiaviszonyokat a Simicska-féle ingyenes(!) Metropollal szemben, hogy a soha nem hallott CafeTV nyomta le az országos lefedettségű nemzeti-királyi televíziókat, és hogy a Nők Lapja, Kismama és Meglepetés összesen eladott példányszámai akár el is dönthetik a választások kimenetelét Magyarországon. Miközben a Széles Gábor-féle, műsoridejének 75%-ában Fideszt dícsőítő Echo TV – lássuk be – labdába sem rúg a magyar választók tudatának egészséges torzításában, a Story4 egyetlen hírmagazinja jól átmossa majd a magyar emberek agyát.

Amíg arra várunk, hogy a http://sulvefove.nlcafe.hu/ oldalon a brokkolikrémleves receptjébe, vagy a Füles rejtvényeinek megfejtéseibe a Sanoma-vezér elrejtse a maffiabaloldal tudatmódosító politikai hirdetéseit és a magyar kormány életére törő híreit, marad a kiegyensúlyozott bulvár. Tények helyett csámcsoghatunk az egy főre jutó erőszakos bűncselekmények széles palettáján, vagy Orbán Ráhel esküvőjének legapróbb részletein.

Mert Kocsis elvtárs és a KDNP szerint nem helyes politikailag durván befolyásolni a választókat. És ha mégis, csak abban az esetben, ha Simicskának, Szélesnek, Liszkaynak, vagy Nyergesnek hívják az illetékeseket.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ouroboros
2013. augusztus 26. 11:11
Persze, persze, ott egye a fene :)
Burkus Gordon
2013. augusztus 08. 11:31
És ki az az Erdős Ákos?
Burkus Gordon
2013. augusztus 08. 11:30
2004. november 19. Gyurcsány volt üzlettársáé a Nemzeti Tankönyvkiadó Semmi sem indokolta az ÁPV Rt. azon tegnapi döntését, miszerint a Nemzeti Tankönyvkiadó Rt-t eladják, hiszen sikeres, nyereséges, piacvezető cégről van szó. http://www.fidesz.hu/index.php?Cikk=31207 Erdős Gyurcsány ötven megkerülhetetlen emberei egyike. Erdős Ákos, Gyurcsány Ferenc egykori üzletfele máris árulja a tavaly ősszel az államtól megvásárolt Nemzeti Tankönyvkiadót – az eredeti vételárnál egymilliárd forinttal többért http://mno.hu/migr_1834/erdos-akos-arulja-a-tankonyvkiadot-547715 Jabazmeg, igy könnyű.
Burkus Gordon
2013. augusztus 08. 11:30
Miért egy szovjet hátterű cég kezében van a Nemzeti Tankönyvkiadó?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!