Titkos paktum Szanyi és a Nol közt

2013. augusztus 24. 13:30

Nyilvános fórumon ilyesmit taktikusan gondolkodó politikus nem ír le. Hacsak nincs a tikos paktum Szanyi és a Népszabadság közt.

2013. augusztus 24. 13:30
Földes András
Képviselő Funky

„Nyilvános fórumon ilyesmit taktikusan gondolkodó politikus nem ír le. Még a sajtó- és véleményszabadságot gyűlölő Lázár János is letagadta nyilvánosan, hogy ő jelentette fel a számára sértő kommentelőt.

Hacsak nincs a tikos paktum Szanyi és a Népszabadság közt. Amit az újság leír, azt a kapitány azonnal élő példákkal nyomatékosítja. Innentől hátradőlhetünk, hogy könnyű szívvel adjuk át magunkat a szocialista politikus tombolásának. Nem, ennyire nem lehet hülye.

»Ti ácsingóztok nálunk finanszírozásért. Konkrétan pénzért, amelyből talán konkrétan már meg is vetted a mai tíz deka párizsidat, meg a két zsömlédet. S hogy végképp tiszta legyen a kép: azért beszélhetünk párt finanszírozta sajtóról, mert nem az én tereferémben, hanem a véres valóságban létezik az a tény, hogy az MSZP a pártalapítványán keresztül közvetetten a lapodat kiadó cég kisebbségi tulajdonosa.«”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Text adósság
2013. augusztus 25. 18:32
"Nyilvános fórumon ilyesmit taktikusan gondolkodó politikus nem ír le." Három feles után sem? Prutty!
nyugalmazott tanár
2013. augusztus 25. 18:32
Ha kiderül a szocialistákról, hogy csalnak, lopnak, hazudnak, akkor nem tényekkel, hanem a másik fél sározásával védekeznek. Ez annyira szánalmas. És undorító, bűnözőkre jellemző magatartás. A magyar társadalmat sértik meg vele, alázzák le: "Nem csak én lopok, mindeki lopik."
polnemkor
2013. augusztus 25. 10:47
A sajtó és az újságírók kritizálhatatlansága valóban abszurd világot teremtett: ebben teljesen egyetértek "Szanyi kapitánnyal". Egy újságíró bárkit meghurcolhat, bárkit bemocskolhat kedve szerint és a megtámadottnak, meghurcoltnak, sárbarántottnak még védekeznie is tilos, mert az "támadás a sajtószabadság ellen".
nyugalmazott tanár
2013. augusztus 25. 10:44
Addig MÍG NEM SIKERÜL HATALOMBA KERÜLNIE, ADDIG NEM FOGJA a maszop újra milliárdokkal tömni a Népszabadságot. Mint ahogy ezt korábban megtette. Az adófizetők pénzéből, átmosva azt a pártalapítványukon. Erről árulkodik önleleplező módon az a vita. És ahogy ezt újra megtenné, a szélsőságes maffiabaloldal, ha sikerülne újra megragadnia a hatalmat. Amire éppen ezekért a nagy lenyúlási lehetőségek reményében, remegve ácsingózik. És gyalázkodik, ócsárol, ígérget fűt-fát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!