Megnéztem Kálmán Olga interjúját Csányival

2013. szeptember 06. 18:54

Kálmán Olga ezeket a nagy hatalmú férfiakat estéről estére szembesíti azzal, hogy bár már nem létezik Nap-Kelte, a szelleme ma is jelen van.

2013. szeptember 06. 18:54
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

Most néztem meg Kálmán Olga interjúját Csányi Sándorral. Bevallom, hogy ennyi szeretetet, ennyi jóságot és ennyi bölcsességet még ettől a kedves mackótól sem vártam. Méghogy polip! Mekkora dráma, micsoda megpróbáltatás és igazságtalanság érte ezt az áldott jóságos embert! Ha nem bujkált volna ott a szeme sarkában meg szája szegletében az a bölcs és optimista derű, amely a megingathatatlan lelki béke félreérthetetlen jele, egy szemhunyást se tudtam volna aludni mára virradóra, ahogy Sándor lázas kisgyereke se tudott, mert a gyógyulását megzavarták azok a devizahitelek ellen őrjöngő állatok. Leginkább mégis az nyugtatott meg, amikor Csányi felsorolta, hogy mennyi úriember van a kormányban: Pintér, Fazekas és Varga, a kormányfőről nem is beszélve.

Kálmán Olga előtt pedig le a kalappal! Olyan kérlelhetetlen keménységgel vonta kérdőre a bankárfejedelmet, mintha legalábbis az MSZP pénztárnoka volna. Ő a mi lelkiismeretünk és előretolt helyőrségünk, egy bátor nő, aki ezeket a nagy hatalmú férfiakat estéről estére szembesíti azzal, hogy bár már nem létezik Nap-Kelte, a szelleme ma is jelen van, őrködik, vigyáz, s ha kell, egyszemélyes össztüzet zúdít az elkanászodott közszereplők nyakába.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2013. november 01. 01:25
Az a legszebb mikor valaki-bárki bunkónak nevezi Puzsért. Kezdetektől követem - még reklámfikázós youtube videói óta - az egyetlen olyan celeb aki nem celebesedett el és oldalfüggetlenül olt le mindenkit-bárkit aki-ami böki a szemét.
koronaszepe
2013. szeptember 25. 02:00
"Kutya nehéz úgy hazudni, ha az ember nem ösmeri az igazságot" Majd legközelebb újra megpróbálod.
koronaszepe
2013. szeptember 25. 02:00
Kálmán Olga a mai "piacon" az egyik legkiválóbb politikai újságíró, a műsora estéről estére a legkiválóbb ( nem az egyik, hanem a leg )közéleti-politikai műsor. Puzsér, akit általában egyébként bírok, most lement az egybites mandis jobber kommentelő szintjére. Semmi konkrét, csak megpróbálunk viccesen személyeskedni. Kálmán amit lehetett kihozott Csányiból, aki maga hívta fel kérdezője figyelmét egy alkalmas pillanatban tárgykörben szerzett rutinjára, Kálmán felesleges erőlködését megelőzendő.
gudmen
2013. szeptember 25. 01:58
reklámtörvényszéket érdemes végignézni a youtubeon... hihetetlen milyen érzékkel és éleslátással bir az ember kritika és elemzés terén..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!