Utolsó Poszt itt

2013. október 19. 10:32

E politikának L. Simon egyik legfőbb kulturális prominense volt és van. Ezt én a közös posztittolással összeegyeztetni nem tudom, nem akarom. Következésképp nem is fogom, a bejegyzőséget ezennel befejeztem.

2013. október 19. 10:32
Parti Nagy Lajos
Hír24

„Sűrű volt az október, több, mint két hete nem írtam ide semmit, három napja nem is volt módom rákattintani a linkre. Ma délelőtt viszont, nem kis meglepetéssel olvashattam L. Simon László, mint Poszt itt-szerző két bejegyzését. Tartalmukkal egyetértek, szerzőjükkel viszont nem kívánok, se pre, se poszt, együtt szerepelni e térben. Értelmezésem -- és eddigi bejegyzéseink – szerint ez a rovat, ez a virtuális klub igen éles kritikával viszonyult az Orbán-rezsim politikájához. E politikának L. Simon egyik legfőbb kulturális prominense volt és van. Ezt én a közös posztittolással összeegyeztetni nem tudom, nem akarom. Következésképp nem is fogom, a bejegyzőséget ezennel befejeztem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fahrenheit 451
2014. január 07. 20:17
"E politikának L. Simon egyik legfőbb kulturális prominense volt és van." Lesz itt még nagy forgolódás a damaszkuszi úton.
geraz51
2013. december 17. 19:49
Látod ez a különbség,én azzal sem értek egyet amit írsz.Ezért örömmel konstatálom az utolsó bejegyzésed bejelentésed.
enmar
2013. október 26. 14:42
Fityusz! Már vége a világháborúnak. Előjöhetsz. Főzz valami jót és élvezd az életed hátra lévő napjait.
egysegelem
2013. október 26. 14:22
Ez a diktaturat tamogatja 2 millio ember, meg ha egyszer ki is kapnak, mert a masik oldal tobben lesz, ha meg sem probalsz soha szot erteni veluk, borzaszto nehez lesz barmikor is kormanyozni Mo-t. A jobboldal ugyanigy kozolte, hogy Gyurcsanyekkel stb nincs kozos platorform, most kozlik sokan, hogy Orbanekkel nincs....mikor lesz itt kiegyezes?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!