Titkos szolgák

2014. május 23. 16:18

Miféle nyomorult titkosszolgálatok azok, amelyek nyomozati anyagai a titkosítást követő napokban már különböző szerkesztőségek asztalain landolnak?

2014. május 23. 16:18
Széljegyző
Jobbegyenes

Bő egy hete az országban alig-alig ismerték a Jobbik EP-képviselőjét, Kovács Bélát. A választási kampányban aztán hirtelen »oknyomozó« újsággá táltosodó Magyar Nemzet bedobta a kémbotrányt, és beindult a hazaárulózás, a köztévé pedig – bizonyítékok hiányában – oktatófilmet is vetített arról, hogyan is néz ki a kémkönyvek szerint egy konspirált találkozó. Mondván »a valóságban is olyan ez, mint a filmekben«.

Az igazi bizonyítékokat az Országgyűlés Nemzetbiztonsági bizottsága egy gyors zárt ülés után gyorsan tokosította is harminc évre. Mindez olyan hatékonyan sikerült, hogy az ott elhangzottak részletei naponta jelennek meg a sajtóban.  Itt fel is tehetjük a költői kérdést: miféle nyomorult titkosszolgálatok azok, amelyek nyomozati anyagai a titkosítást követő napokban már különböző szerkesztőségek asztalain landolnak?

Azt is érdemes lenne tisztázni, hogy különböző újságoknak és a hozzájuk köthető pártoknak vannak-e titkosszolgálataik, vagy pedig Magyarországnak? Mert az elmúlt napok történései fényében ezt már igencsak nehéz eldönteni.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuwiq
2014. május 24. 12:58
tartani kell a szájukat, hogy érzékeny infók ne kerüljenek ki viszont a nem döntő, de valamilyen infóknak ki kell szivárogni, mert különben meg ugye az van, hogy ja, az egész kamu, hatszáz évig titkos, nincs is benne semmi a kérdés, mi az, ami még nem érzékeny info, de mégis alátámasztja, hogy van alapja a gyanusításnak attól azért messze vagyunk, hogy terítenék a teljes indormációhalmazt a lapok
Kárpáti Zoltán
2014. május 24. 00:52
Azt hiszem, Orbánt sem ártana meghallgatnia a nemzetbiztonsági bizottságnak, az ügyben, hogy hogy a picsába van az, hogy az általa 30 évre titkosított adatokat az újságja (MNO) meg leközli. Mert ha valami, akkor az államtitoksértés komolyan veszélyezteti a nemzet biztonságát. Illetve a titkosszolgálatok lejáratása, az azokkal való visszaélés és politikai célra való felhasználásuk.
neuhistoriker
2014. május 23. 21:56
Most már az megy a rémHír tv-n, hogy az ismeretlen szuper KGB-s ügynök színes dossziékkal jelzett Kovács Bélának.:DDDDDDD
kukagyerek
2014. május 23. 19:47
"..bizonyítékok hiányában – oktatófilmet is vetített arról, hogyan is néz ki a kémkönyvek szerint egy konspirált találkozó." ... A fél ország ezen röhögött. Egy idióta fasz konspirált fidesz-módra a képernyőn. Komolyan mondom, ha ezeknek van egy hangyányi eszük is, akkor túláraztam őket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!