Ne legyen igazu(n)k!

2014. június 17. 20:01

Nincs növekedési fordulat Magyarországon. Ahhoz, hogy ez megváltozzon, gyökeres változás szükséges, egyfajta ortodox gazdaságpolitika.

2014. június 17. 20:01
Bajnai Gordon
Bajnai Gordon blogja

„Nagyon rossz érzés tud lenni, ha az embernek igaza van. 

Sajnos Magyarország egyáltalán nem teljesít jobban, ezt mi már 2012 óta mondjuk. Persze lehet azt mondani, hogy az IMF megsértődött, mert a magyar kormány »kipenderítette« az országból, csak nem érdemes magunkat ilyesmivel áltatni. Tény, hogy a régió éllovasaiból sereghajtók lettünk, és tény, hogy ha a jelenlegi pálya folytatódik, akkor mi 2070-re leszünk ott, ahol az EU átlaga most tart. Nincs növekedési fordulat – ezt mondja az IMF, és ezt mutatja a Haza és Haladás Alapítvány és a KFIB technikai kivetítése is. 

Ahhoz, hogy ez megváltozzon, gyökeres változás szükséges, egyfajta ortodox gazdaságpolitika.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2014. június 18. 12:42
Kádár népe még mindig a felcsúti Cipolla hatása alatt...
balbako_
2014. június 18. 12:28
Ezt mondták Billerbeckék?
Tündér_Lala
2014. június 18. 09:49
A Bőgő ortodox politikája világos. Magyar tulajdonban számottevő vagyon már csak magántulajdonban van, tehát annak az idegenek kzére játszása következnék. (Adószabályokkal a lakásvagyon valamire való része például.) No az lenne a megalapozott fejlődés.
Peter8811
2014. június 18. 08:50
"Nincs növekedési fordulat" Minek, a libák is növekedtek aztán csináltak egy fordulatot Ciprus felé.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!