Nulla forintból készült az Átlátszó reklámfilmje

2014. november 19. 14:53

Nem jött felkérés, egy ideje személyesen együttműködöm az átlátszósokkal, mert egyrészt fontosnak tartom, amit tesznek, másrészt számomra is fontos, hogy én magam is tegyek a saját eszközeimmel azért, hogy egy nyitottabb, átláthatóbb és jobb ország legyen, amiben élek.

2014. november 19. 14:53
Benei Péter
Alternatíva

„Az elkészítésben mindenki karitatív alapon vett részt, ezzel is kifejezve, hogy az Átlátszót és az átláthatóságot fontos támogatni Magyarországon, különös tekintettel a jelenlegi belpolitikai helyzetre. Technikailag kizárólag házon belüli erőforrásokat alkalmaztunk, nem vontunk be külső gyártókat.

Az ötlet egy barátommal folytatott beszélgetésből jött, azt a kifejezést kerestük, ami a magyarokban ösztönösen reakciót vált ki és cselekvésre késztet, származás, műveltség és politikai hovatartozástól függetlenül. Úgy gondoltuk, hogy a »következmények nélküli ország« mindenkiben beindít valamilyen reakciót, hiszen mindenki arról beszél, hogy itt semminek nincs semmilyen következménye. Az Átlátszó és úgy általában a civil szervezetek erre egy megoldást kínálnak, adta magát, hogy ezt felhasználjuk a koncepcióhoz.

(...)

Nem jött felkérés, egy ideje személyesen együttműködöm az Átlátszósokkal, mert egyrészt fontosnak tartom, amit tesznek, másrészt számomra is fontos, hogy én magam is tegyek a saját eszközeimmel azért, hogy egy nyitottabb, átláthatóbb és jobb ország legyen, amiben élek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2015. január 28. 09:09
Az átlátszó minden reggel a Klub Rádióban mondja a mutyit.... Nulla Forintból. Hiteles.
MOPO3OB
2014. december 21. 00:23
Nulla forintból készült... Ez már a kommunizmus?
MOPO3OB
2014. december 21. 00:23
Benei Petike kifizette a jogdíjakat a felhasznált videók után? Mert saját hangja mellett egyetlen képkockányi saját készítésű anyag nincs benne. Ha törvényesen fizetett Benei minden felhasznált videóanyagért már nem nulla forint a költségvetés. Összelopott anyagból könnyű 0Ft-os videót összevágni. De ezzel az erővel nagyon sokan eldicsekedhetnek nulla forintos HD filmgyűjteményükkel, amit mind torrentről szereztek be.
tango47
2014. november 22. 21:45
Nulla forintból lopdosta össze az anyagot hozzá. Ezek csak abban bíznak, hogy ilyen rövid anyagokért senki sem vállal hosszadalmas jogi procedúrát, így a tolvajoké a világ.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!