Szigetvári Viktor csak ígérget és titkolózik

2015. január 11. 17:29

Felhívjuk Szigetvári Viktor figyelmét, két éve ígérgeti, hogy nyilvánosságra hozza támogatóik névsorát, éppen ideje lenne ezt megtenni.

2015. január 11. 17:29
Fidesz
MTI

Éppen itt az ideje annak, hogy Szigetvári Viktor is válaszoljon néhány kérdésre az üggyel kapcsolatban. Bajnai Gordonnal korábban milyen pénzből politizáltak? Kik finanszírozták a Haza és Haladás Alapítványt? Kaptak-e külföldről pénzeket? Ha igen, kinek és mit ígértek érte cserébe? Valójában milyen külföldi érdekeket képviselnek? Milyen támogatásokat kap manapság Szigetvári és kiktől?


Felhívjuk Szigetvári Viktor figyelmét, két éve ígérgeti, hogy nyilvánosságra hozza támogatóik névsorát, éppen ideje lenne ezt megtenni.

Fidesz Sajtóiroda
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2015. január 12. 16:15
Quod erat demonstrandum!
írmag
2015. január 12. 13:33
@Dr. Spielmann @pszichodoki A Hippokratészi eskü szövegét biztos kánonban mondtátok el, de a sötétetekben csak a Klinikák megállójában voltatok. Díszdoktorok vizsga nélkül is lehettek ennyi ésszel is. A duma már megvan, de még egy kicsit vázából kell inni a vodkát, tudod, mint a dísznövények. A doktor praecox valami új tudományos fokozat? Jól fizető, örökölhető a prakszis.
BőröndÖdön
2015. január 12. 08:50
Én a cöf állami pénzeire lennék kíváncsi,hamár szelektíven érdeklődünk...
zenebono
2015. január 11. 20:24
Azért az nem mindegy, hogy egy párt külföldről kap támogatást, vagy egy szervezet belföldről. Meg kellene tiltani a külföldi támogatásokat, hiszen nyilvánvaló, hogy az azt folyósító ország érdekeit fogja képviselni a párt. A támogatásokat sosem adják ingyen. Hatalomra kerülve a párt valószínűleg megszolgálja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!