Trágárocskák

2015. február 11. 08:05

A magyar farizeus sajtó újra megmutatta magát. Szégyenük az idő elteltével halványulhat ugyan, de a pusztító szándék büdöse – kénkövezhetnénk is akár – rajtuk marad.

2015. február 11. 08:05
Dippold Pál
Dippold Pál
Magyar Hírlap

A magyar sajtó jelentős része – benne a magát elitnek tartó – azonban a szennyterjesztés készséges kiszolgálójává vált. Mintha egészen eddig csak arra vártak volna, hogy egy szerencsétlen, erőszakos, nagy hatalmú ember bekattanjon, és trágár szózuhataggal borítsa be az őt kérdezőket. A médiumok kapcsoltak, azonnal nagy hangerővel, nagy példányszámban és folyamatosan ismételgetve a mocskos szavakat, beterítették Magyarországot. Ne beszéljünk most az írástudók felelősségéről, mert azok a sajtótermékek, melyekben a trágárság diadalmasan harsoghatott napokig, csupa felelőtlen újságírónak, szerkesztőnek és ideológusnak az otthonai. Úgy tűnik, a néhány napig élő szenzáció, legyen az akár nyelvünk csatornapiszka, nem büdös nekik. A szent tolerancia és véleményszabadság jegyében szabadjára engedik, sőt tovább növesztik a szerencsétlen Simicska Lajos gerjesztette indulatokat.

Szégyen ez, akárhonnan nézzük. A közvetítők nem moshatják kezeiket,

A magyar farizeus sajtó újra megmutatta magát. Szégyenük az idő elteltével halványulhat ugyan, de a pusztító szándék büdöse – kénkövezhetnénk is akár – rajtuk marad.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2015. február 25. 08:03
Úgy örültek, hogy Simicska sem különb náluk....
catalina9
2015. február 15. 18:24
Cymbopogon [Hozzászóló kiszűrése] 2015. február 11. 10:20 Nem mindenki olyan kötegből jön, még ha mára "újságíró is lett", ahol a bazdmegezés és az alumíniumkanalas szürcsölés volt jellemző." Hát így "villantanak" az elvtársak, élükön Tótaw-vel. Ez a ballib szvingerklub..
Kanóc
2015. február 15. 12:21
Nem nézek tévét, pláne Olgát. Csak felszisszentem a "szerencsétlen Simicska" kapcsán... :)
Mindjárt
2015. február 15. 12:21
Palcsi, ne azon rágódj, hogy a sajtó mit ragadott fel hanem azon, hogy milyen alapon gondolja Simicska, hogy úgy beszélhet Orbánal mint a kutyájával. Ez egy beteg kapcsolatnak látszik ami számukra nagyon hasznos volt de nem az országra. Kétlem, hogy a Fidesz szavazók Simicskára szavaztak volna pedig azt kapták. Itt már csak egy olyan kormány képes vissza állítani az emberek bizalmát amelyik még nem volt kormányon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!