Simicska ugyanaz a korrupt Fidesz-oligarcha, mint csütörtökön volt

2015. február 09. 08:41

Sokat köszönhetünk Simicskának, hiszen egy ország elé tárta, amit évek óta mondhattunk, de megszeretni azért nem fogjuk, ugyanis Simicska ugyanennek az oligarcha-csapatnak a része, és nem válik szenté attól, hogy most nekimegy harcostársának.

2015. február 09. 08:41
Jámbor András
Jámbor András
Kettős Mérce

És Simicska Lajos segített a Fidesznek megnyerni a választásokat 2014-ben is. Még ha egyes hírek szerint szurkoltak is Simicskáék, hogy ne legyen meg az újabb kétharmad, akkor is milliárdokat, plusz a médiájukat tolták bele a Fidesz kampányába. 2014 előtt pedig végignézték az antidemokratikus, szegényellenes intézkedések sokaságát, az államigazgatás, az oktatás szétverését, a magánnyugdíjak lenyúlását, és egy szavuk se volt, ahogy a médiájuknak se volt egy szava sem.

Tehát Simicska Lajos nem megmentő, és nem demokrata, hanem egy korrupt oligarcha, aki jelenleg is része a Fidesz kormányzásának. A következő hetekben pedig maximum azt láthatjuk majd, hogy Orbánék kitolják a kormányzás kulcspozícióból. De azt nem fogjuk megérni, hogy jóvátegye, amit elvett a magyar emberektől, hogy jóvátegye, amit elvett a magyar köztársaságtól. Simicska Lajosnak nem lehet drukkolni, drukkolni maximum azért lehet, hogy a korrupt oligarcha Fidesz kormányzás különböző szereplői kicsinálják egymást.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2015. február 09. 12:34
Jámbor megint tévedések, de inkább hazugságok tömkelegét írja le, túl sok tételesen cáfolni.. Egy volt APEH elnököt eleve túlzás oligarchának nevezni, de ha neki ez tetszik..
Biomechanoid
2015. február 09. 12:20
Azért marad hatástalan Jámbor Úr írása, mert ő akkor is ezt írná, ha Orbán és Simicska közösen feltalálnák a rák elleni gyógyszert és ingyen adnák mindenkinek.
alex44
2015. február 09. 12:00
Azért a jámborbandinál is kezd lejebb menni az a nagy forradalmi hevület, ami a Simicska ámokfutás után volt.
GV0917
2015. február 09. 11:36
Na helyben vagyunk! Maradj te csak csendben, Csendesen kérődző Igen Jámbor fajta, Ama "tehén úton" Egy tántorgó marha!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!