Magyarországnak szüksége van Baló Györgyre

2015. február 03. 09:12

A Magyarul Balóval egyértelműen jó műsor. A kérdés, hogy elég jó-e.

2015. február 03. 09:12
Kustánczi Norbert
Hír24

Az RTL Klub nagy fába vágta a fejszéjét. A hétfőn debütáló Magyarul Balóval első részében sikerült azzal a két tematikával előjönni, ami az átlag (értsd: RTL Klubot néző) júzernek teljesen ingerküszöb alatt van: a külgazdaság és a külpolitika. Baló a premierben elsőként Dirk Wölfer kamarai főtitkárral a Merkel-vizit kapcsán elemezte a magyar-német gazdasági kapcsolatokat, befektetési kedvet, különadók hatásait, aztán Gyarmati István biztonságpolitikai szakértővel cincálgatták az Ukrajna-Oroszország-NATO(-USA) témakört, feltéve a kérdést, hogy Putyin és Merkel az »is-is«-t, esetleg »vagy-vagy«-ot jelent-e. Mindezt kicsit távolságtartóan, néha kicsit szárazon, láthatóan ügyelve a közérthetőségre, utóbbival aládúcolva a témát, némileg elvéve a mélységét.

A Magyarul Balóval egyértelműen jó műsor. A kérdés, hogy elég jó-e.

Elég-e az értelmiségi, a szeriőz témák iránt fogékony közönségnek a felszín húszperces kvázi kapirgálása? Elég-e a kereskedelmi televíziókon szocializálódott nézőknek, ha olyan témák kerülnek terítékre, amik ránézésre rohadtul nem érdeklik őket, bármennyire is fontosak? Elég kritikus lesz-e Baló a balosoknak, elég megengedő-e a jobbosoknak? Sikerül-e objektivitással, szakértelemmel, stílussal és hozzáértéssel odacsalogatni a komoly műsoroktól, szakértelemtől és objektivitástól leszoktatott nézőket az RTL-re? Vagy csak azért kapcsolnak majd oda, mert a Magyarul Balóval épp a Való Világ előtt megy adásba? Elég magyarul beszél-e majd Baló?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bölcs Ész
2016. szeptember 26. 05:45
A Magyarul Balóval egyértelműen balliberális műsor. A kérdés, hogy elég balliberális-e.
szabadhajdu
2015. február 04. 23:02
A tolószékben begurított kivénhedt komenyistára kinek van szüksége? Baló aki ráncos güzü szemeivel nézi puha semmire sem használható metélt farkincáját. Kinek van erre szüksége?
Fakutya Vigyora
2015. február 04. 22:15
"Ma már nem sokan emlékeznek, hogy a sokat próbált Balóné Morvai Krisztina mint a Mehmet Karcsika ügyben intézkedő jogász került először a nemzetközi figyelem középpontjába. Akkor török lapok arról írtak, hogy Morvai a magyar sajtóban nagy befolyással rendelkező Baló György felesége, és így kerülhetett egy családi ügy nemcsak a médiába, hanem diplomáciai szintre is. Mehmet Karcsika érdekében rajtuk kívül Földesi-Szabó László és Sándor István, alias papa tevékenykedett. Földesi-Szabó 2000-ben szerelt le a rendőrségtől, azon belül is a Nemzeti Nyomozó Iroda jogelődjétől és a szervezett bűnözéssel foglalkozott. Az Egymásért Egy-másért alapítvány vezetőjeként 1,2 milliárdos áfacsalással vádolták meg, s még egy csődgyanús cég miatt is érdekes az ügye, amely 150 millió forinttal támogatta Földesi-Szabó pártját, amely a 2009-es EP-választáshoz szükséges több tízezer ajánlót szedett össze, de mégsem indult a választáson saját néven.(?!) Az ügy egészen a Nemzetbiztonsági Hivatalig ér. Mehmet Karcsika anyukáját kábítószer- csempészés gyanújával tartóztatták le. A korábban körülötte tüsténkedő Baló házaspárt ma már nem érdekli Karcsika ügye sem, és lassan a palesztin kendő is visszakerül a jelmeztárba." http://users.atw.hu/magyarifjusag/modules.php?name=News&file=print&sid=490
Pinter68
2015. február 04. 22:14
"A zsidók egyik titka az, hogy állandóan foglalkoztatnak magukkal. Nos, nem kéne." Az antiszemiták egyik ismérve pedig, hogy állandóan a zsidókkal foglalkoznak. Pedig mindenki jobban járna, ha inkább a kis pöcsükkel foglalkoznának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!