Reklám, adó

2015. február 05. 07:23

Csináltak egy kis reklámot az RTL-nek, de most már sokallják a hirdetés árát.

2015. február 05. 07:23
Simon Zoltán
Simon Zoltán
Népszava

„Lázár az Európai Bizottság Versenypolitikai Főigazgatóságának komoly aggályaira hivatkozott és azt is mondta, hogy a kormánynak mérlegelnie kellett: »egy bizonytalan kimenetelű jogvitát, vagy egy jó egyezséget választ«. Mármint az RTL Klub tulajdonosával. A Bertelsmann-csoport tett is ajánlatot - ezt is Lázártól tudjuk.

Vagyis Merkel kancellár látogatása után egy nappal »a Brüsszelt nem Moszkvának tekintő« kormány rájött arra, hogy jobb a békesség az Unióval és a RTL-lel, fölösleges az oroszlán bajszát 50 százalékos adókulccsal huzigálni, és még jól is kijöhetnek abból, ha a 8-10 milliárd összbevételre tervezett sarcból visszavesznek. Inkább fizessenek a kicsik is (mint a Népszava), és még a befektetői bizalom is nőhet. Azt a kormánypárti érvet, amit Rogántól Kurucz Éváig mindenki felhozott, hogy aki nagyobb reklámbevételt ér el, több adót fog fizetni, Lázár elfelejtette. Talán eszébe jutott, amit az szja egykulcsossá tételekor mondtak: aki többet keres így is több adót fizet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2015. február 11. 14:11
Nem érted te ezt Simon! Igaz a főszerkesztőd sem! Az RTL fizetni fog ez a lényeg!!! Ráadásul kétszeresen,lásd Baló műsora!!!!!
kamasuka
2015. február 11. 14:11
Három év múlva választások. Megkezdődött a kiegyezés: bankadó, retek, multik Ennyi a történet.
ppix
2015. február 06. 11:34
Gerinctelen férgek, beszopták. Azóta is ezen röhögök, olyan szinten agyatlan öntelt balfaszok, mint az egyszeri kocsmai kötekedő, aki nekimegy egy kungfu bajnoknak is, mert ferdén áll a szeme... Az RTL-nek elég volt szerényen rávilágítani, hogy milyen erkölcstelen rablómaffia a kormány, erre most fülit-farkát behúzva visszavonulót fúj a nagy sallerosztó csapat? Szánalmas...
balbako_
2015. február 06. 09:04
Apuci! Ti akartátok ne bántsák az RTL-t (egy hülye tyúk kipenderült és elfröcsögte, elüvöltötte a kormány a tárgyalás során ne kérjen semmit! Beszarás!), hát most kevesebbet fizet az RTL és ti is többet. Itt az ágytál amire vágytál! Amúgy remélem baromi keményen tárgyaltak a szennycsatornával Lázárék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!