Ennyire még a Kádár-rendszerben sem aláztak meg

2015. március 19. 09:44

Az egész ország azt várta a második Orbán-kormány megalakulása után, 2014-ben, hogy egyfajta konszolidáció lesz. De itt valami más történik. Például a polgári sajtó kivéreztetése. Interjú.

2015. március 19. 09:44
Körmendy Zsuzsanna
Heti Válasz

„A (majdnem) kétharmados óriáskígyó ennen farkába harap – írja cikkében. Nem tart attól, hogy megorrolnak fideszes ismerősei?

Nem gondolom, hogy okuk lenne haragudni. Az egész ország  azt várta a második Orbán-kormány megalakulása után, 2014-ben, hogy egyfajta konszolidáció lesz. De itt valami más történik. Például a polgári sajtó kivéreztetése. Nem értjük, hiszen egy jól szerkesztett, jól megírt újság a politikusoknak aranybánya. (...)

Azért egy kicsit ellenzéki lett?

Jobboldali újságírónak tartom magam, aki nem tud mit kezdeni a jelenlegi áldatlan helyzettel. Engem ennyire még a Kádár-rendszerben sem aláztak meg, és ez nem jó üzenet, hiszen csak az agresszív, aki nem ural egy helyzetet. A kommunikációnak erőt kell sugároznia, de nem lehet erőszakos.”

Összesen 184 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Berecskereki
2021. február 03. 19:03
Körmendi Zsuzsa következetesen - akarva, vagy akaratlanul - vakvágányra viszi a témát. Itt nem a Magyar Nemzet, Hír TV munkatársairól van szó, hanem a tulajdonosról, Simicskáról, aki a kijelentései, megnyilatkozása alapján személyi bosszúra akarja a médiafelületet felhasználni. Erről kellene írnia, ezt kellene elutasítania, mert ez az ami a hitelességet megkérdőjelezi.
Berecskereki
2015. május 28. 00:45
Nem semmi polgári konzervautizmus! Netán Simicska konzervateizmus is van? Érdekes és elgondolkodtató kiszólás; "a történtek után sem fog változni a Magyar Nemzet, legfeljebb annyiban, hogy az eddigieknél is jobban törekszik majd a tárgyilagosságra." Ezek szerint eddig nem volt minden tekintetben tárgyilagos és ezt követően is csak törekedni fognak.
atila68
2015. április 02. 18:10
Ez a konszolidációra várás nekem új. Kellett volna?
luga
2015. március 21. 08:35
A "gecizés" nem megalázó ezek szerint.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!