Papp Réka Kinga idén nem kap virágot

2015. március 09. 16:19

Senki nem tart pisztolyt a nők fejéhez, hogy egy sörhasvakargató, seggét a tévé előtt meresztő disznóhoz kössék az életüket, és arra sem, hogy egy erőszakos baromhoz.

2015. március 09. 16:19
Megalomán Mongúz
Tutiblog

„A magyar munkáltatók hülyesége, hogy rettegnek gyermekes nők alkalmazásától, de ezt megint csak nem a toroktaposó hatalom teszi, hanem a mindenható piac. Nem véletlenül mennek inkább a nők az államigazgatásba, ott nem piszkálják őket emiatt. Ennek viszont a kisebb fizetés a következménye a versenyszektorral összehasonlítva.

A nők, mint házi rabszolgák illetve a családon belüli erőszak felvetés egyszerűen nevetséges. Nem a problémákat akarom bagatellizálni, a felvetés módja bajos. Senki nem tart pisztolyt a nők fejéhez, hogy egy sörhasvakargató, seggét a tévé előtt meresztő disznóhoz kössék az életüket, és arra sem, hogy egy erőszakos baromhoz. Arra sem, hogy egy ilyen hím mellett kitartson egy nő. Lehet keresni olyan faszit (név, cím a Toronyházban), akiben van egy elemi higiéniai igény, szeret főzni, gyerekcentrikus, nem szakad le a keze, ha ki kell porszívózni, és nem verekedni jár a kocsmába, hanem sörözni.

Az olyan kijelentésekkel meg pláne nem lehet mit kezdeni, hogy »A gyermekvállalás a nők elszegényedésének vezető oka.« Nem, Réka Kinga! A gyerekvállalás a családok(!) elszegényedésének vezető oka. Mert nem csak anyának, de apának is kevesebb pénze lesz magára, ha elkezdenek egy, esetleg több gyerekre költeni. Én legalábbis még nem láttam olyan apát, aki abból gazdagodott volna meg, hogy gyereket nevelt. Szóval az ilyesmit ne tessék feminista állítássá csúsztatni, mert egyszerűen nem igaz!

Na, kb. ezekért nem érdemes paprékakingai alapokon (túl)tolni a feminista témát.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2015. március 10. 08:48
Komolyan nem értem ezeket anőket. Tényleg nem. Mintha nem a nők lennének a családalapítás katalizátorai. Mintha a gyerek csak egy állandó tétel lenne a családi költségvetésben, egy tétel a napi teendők listáján.
Szúnyog
2015. március 10. 00:53
Mintha egy férfi sem élne női terrorban, mintha ilyen nem is lenne. Kurvára unalmas a feminista szarakodás. Paprika Kinga dugjon, akivel tud. Egy biztos, a közélethez ő minden szinten nagyon kevés.
bora
2015. március 09. 19:21
Azért ez az írás is durván egyszerűsít ám. A valóság ennél jóval összetettebb. A nő nem véletlenül választ olyan férfit, amilyet. És választásának hátterében lehet, hogy egy másik férfi áll, például az apja, egéyb férfi rokonai. Az ilyen írásoknál azt érzem, hogy "jól megmondta annak a büdös ribancnak, hogy nincs hímsovinizmus!" vagy valami hasonlót, remélem átmegy az üzenet. Mindenkinek más tapasztalatai vannak. Egy férfinek általában kevesebb tapasztalata van más férfiakkal olyan szituációkban, mint nőknek. Ezt a kinek erősebb az apukája szintű vitát nem tartom előremutatónak. Üljenek le, beszélgessenek egymással úgy, ohgy nyitottak egymásra, hogy megtudják, a másik miért gondolja azt, amit. A végén, ha valóban egymás meghallgatására törekednének, meglepően sok dologban egyet tudnának érteni.
Rideg Planeta
2015. március 09. 17:23
A libsi magyar nő is csak egy libsi marad. A saját vélt vagy valós elnyomott helyzetét százszorosan felnagyítja, is rinyál, hogy mindenki ellene van. És, ha van sörözős-böfögös meg hülye erőszakos férfi akkor van hisztis nő is aki csak a hisztijével akar elérni valamit mint pl PRK...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!