Levél Orbán Viktor és Vona Gábor részére

2015. április 15. 10:46

Értetlenül állok azelőtt, hogy sem Önök, sem pártjuk nem fejezték ki emiatt döbbenetüket és szolidaritásukat Borsa Miklóssal. Azt természetesnek tartom, hogy a balliberális pártok ezt nem tették.

2015. április 15. 10:46
Lovas István
Facebook

„Tisztelt Elnök Urak!


Tegnap megtámadták és leütötték Borsa Miklóst, a közszolgálati tévé híradójának műsorvezetőjét.

Értetlenül állok azelőtt, hogy sem Önök, sem pártjuk nem fejezték ki emiatt döbbenetüket és szolidaritásukat Borsa Miklóssal.

Azt természetesnek tartom, hogy a balliberális pártok ezt nem tették.
El tudják képzelni, hogy fordított esetben a balliberális pártok vezetői hallgattak volna, ráerősítve az ilyen esetben a világot beterítő sajtó felháborodásra?

Ma délután kettő órakor hallgattam a közszolgálati Kossuth adó híreit. Abban Borsa Miklós megtámadásáról semmilyen hír nem hangzott el.

Egy ilyen hírcsend Bécstől Vlagyivosztokig elképzelhetetlen. 

Ha igen, az ottani legfőbb felelőst menesztenék.

Azt előre tudom, hogy nálunk senkinek sem bántódása nem lesz a hallgatás miatt. 
Ugye megértik, hogy vannak, akik ilyenkor nem képesek hallgatni?

Tisztelettel, 

Lovas István
(újságíró)

(Utóirat 20:53 perckor: Utóirat. Az MTI alaphír nem közölt dátumot a támadásról. Az M1 ma délelőtti hírére hivatkozott. Talán joggal tételeztem fel, hogy a támadás tegnap történt. Az Origo.hu közlése szerint a támadás »szombat éjjel« történt. Miért kellett az M1-nek két és fél napot várnia a tájékoztatással? Netán ezt is meg kellene vizsgálni.)”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vén Csataló
2015. május 22. 21:00
Korrekt.
Felcsúti gyevi bíró
2015. április 27. 02:45
Agricola "De a gaztettet előkészítette az, hogy előtte sok újságíró uszított a M1 ellenében." Ezt ültessük át erre De a gaztettet előkészítette az, hogy előtte sok újságíró uszított a Jobbik ellenében. Nácizzák 0-24-ben Csak ha egy Jobbikos is elvernének
pszichodoki
2015. április 27. 02:44
NÉMETH/ "selypítős zsóca"/ elnyilatkozta, hogy öt - hat QRMÁNYKÖZELI!! ember van a listán....ERRE VÁRUNK 2014. AUGUSZTUS ÓTA!! Válasz??? KIK ŐK!!
Fakutya Vigyora
2015. április 27. 02:42
Amikor Zagyva Jobbikos képviselő úr karikás ustort csattogtatott a szektatévéseknek, akkor világraszóló balhé volt belőle. Vajon most ki volt a bátor tettes?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!