Hajlamos vagyok a huhogásra

2015. április 09. 16:00

Az olaszok barátságosabbak és nyitottabbak az expó magyar pavilonja iránt, mint a magyar kommentelők nagy része. Interjú.

2015. április 09. 16:00
Szőcs Géza
Heti Válasz

„Önnek tetszik a felnagyított sámándobok közti »lerágott csont«?

Ha úgy valósul meg, hogy hű marad a tervekhez, akkor izgalmas és vonzó pavilon lesz. A visszajelzések azt mutatják, hogy az olaszok barátságosabbak és nyitottabbak iránta, mint a magyar kommentelők nagy része. Mondhatnám cinikusan, hogy ezt most olaszoknak építettük, de ez nem volna teljesen igaz, hiszen hat hónap múlva hazahozzuk és felépítjük újra Szombathelyen, ahol tudásközpont lesz belőle: hadd legyen itthon is olyan épület, amely más, mint amit megszoktunk.”

(Sümegi Noémi interjúja Szőcs Gézával a Heti Válaszban.)

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Titi-mata'i-fa'aaro
2015. április 09. 23:55
"Magyar" kommentelők, na persze. Azok a "magyar" kommentelők előbb nyalnák tisztára az összes szaros hátsót New Yorktól Berlinig kaján élvezettel, minthogy egyetlen jó szót mondjanak bármire, ami magyar, vagy csak köze van Magyarországhoz.
ottapont
2015. április 09. 22:18
Tudásközpont? Szegény Szombathely!
Tintamin
2015. április 09. 17:40
Na, ő legalább egy csöndes dilettáns hülye. Persze a seggnyalás, meg a kézivezérlés megvan, mint fideszes sajátság.
alex44
2015. április 09. 16:44
jav a tényleg csak egyszer értendő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!