Bayer Zsolt és a farkam

2015. április 21. 21:20

A farkam nagyon megtisztelve érzi magát, hogy ez a Bayer Zsolt a szájára vette. Igazából azt sem tudom, hogy ki ez, de az biztos, hogy fele annyira sem híres, mint én.

2015. április 21. 21:20
VV Aurelio
Hír24

„A farkam nagyon megtisztelve érzi magát, hogy ez a Bayer Zsolt a szájára vette. Igazából azt sem tudom, hogy ki ez, de az biztos, hogy fele annyira sem híres, mint én. Nagyon örülök, hogy ennyire el van foglalva a faszommal, végre a férfiak is foglalkoznak vele. És hogy hova jutott ez a világ? Lehetne arról is beszélni, hogy ötven éve nem lehetett volna felvállaltan meleg egy politikus vagy egy színész. Ki gondolta volna ötven éve, hogy egy nő-férfi Conchita Wurst nyeri az Eurovíziót? Meg hogy a németek rúgnak a braziloknak az elődöntőben? Ez a Bayer vakarja ki a csipát a szeméből, mert ez a 21. század, haladunk a korral. Ezt vagy elfogadja, vagy költözzön vissza az őskorba.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 189 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2015. október 16. 19:08
borzalom hogy ide jutottunk hogy egy ilyen kis faszkalap mint ez a VV aurélia azt mondhatja hogy ő "híresebb" menjen a kurva anyjába ez az igazi gyökér..
puszika
2015. október 16. 19:05
Az fiam az! Ha a farkaddal foglalkozol az tényleg a XXI század!!Pedig nem is ló vagy fiam, hanem egy hatökör!!
Lolka-Bolka
2015. október 16. 18:52
hu de szep neved van te kocsog...... latszik , hogy magyar vagy ............ szoval az anyad
Sróf
2015. április 22. 11:09
Maximálisan igazat kell adnom Auréliónak: haladunk a korral! Csak egy kérdésem van: a faszhelikopter a jövő járműve?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!