Viktor, az nem a Te pénzed

2015. május 05. 07:28

Ha egyszer Orbán Viktor új jobboldali médiát akar, akkor az meg is születik pillanatok alatt.

2015. május 05. 07:28
Németh Péter
Németh Péter
Népszava

Szóval, ha egyszer Orbán Viktor új jobboldali médiát akar, akkor az is meg is születik pillanatok alatt. Látjuk: a Napi Gazdaság elfoglalását, amelyet majd újabb területek birtokba a vétele követ; lesz majd új jobboldali rádió, hetilap, online újság és minden, ami szem szájnak ingere. Amiből az is következik, hogy a mi miniszterelnökünknek nem elég, hogy kormánypártivá tette az állam által hivatalosan, közpénzekből működtetett médiákat. Nem elég neki tehát, hogy a Magyar Televízió, a Magyar Rádió, a Magyar Távirati Iroda, még csak jelzős szerkezetben sem tekinthető magyarnak, sokkal inkább Fidesz(es)nek, neki ennél is több kell. Minden és mindenki fölött akar uralkodni, mindenhonnan saját magát és a saját hangját akarja viszontlátni, hallani.

De vajon miért teheti meg? Miért nem képes senki megálljt parancsolni a miniszterelnöki mohóságnak? Miért nincs sem a szakmában, sem a jobb oldali politikai térfélen senki, aki figyelmeztetné Orbánt, ahogy ő mondaná: hátrább az agarakkal. Hogy egyszer valaki azt mondaná neki: Viktor vigyázz, az nem a te pénzed. 

Na mindegy, akkor most mondom én innen, balról: Viktor, vigyázz az nem a Te pénzed.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2016. január 26. 19:22
Nem is tudtam, hogy tegeződnek.
koronaszepe
2015. május 07. 14:41
Ha lehet, a saját, jogtiszta jövedelméből...
koronaszepe
2015. május 07. 14:41
Más célból. A boncmester hozott anyagból dolgozik, olyan nagyon nincs mit elbaltáznia...
hátakkor
2015. május 07. 14:41
"Látjuk: a Napi Gazdaság elfoglalását.." Nem ez a fickó volt, aki főszerkesztőként elfoglalta a Magyar Nemzetet, aztán a köztévé reggeli műsorsávját gebinbe', majd a Népszavát??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!