Még Bayer Zsoltnak is találunk valami munkát

2015. május 01. 13:12

Ha Bayer Zsolt álma valóra válik és kormányra kerülünk, az első dolog, amire fókuszálni fogunk, az a munkahelyteremtés. Mert ha munka van, minden van.

2015. május 01. 13:12
Vona Gábor
Facebook

Ma a Nemzeti Majálison Kisberk Szabolcs, az N1TV főszerkesztője volt a beszélgetőpartnerem. Sok izgalmas kérdést tett fel, például hogy mit szólok Bayer Zsolt nemrégiben tett kijelentéséhez, miszerint ha ki lehetne próbálni, 6 hónapra odaadná nekem az országot. Nos, ha Bayer Zsolt álma valóra válik és kormányra kerülünk, az első dolog, amire fókuszálni fogunk, az a munkahelyteremtés. Mert ha munka van, minden van. Ettől függ, hogy az emberek hogyan élnek, tudják-e fizetni az orvost, az oktatást, nem kell külföldre menekülniük, el tudnak menni pihenni, és így tovább. Valamit ezen múlik az is, hogy az államnak legyen bevétele, amiből aztán finanszírozhatja többek között a nyugdíjakat, a közbiztonságot. Ez lesz tehát az első és legfontosabb feladatunk. És még Bayer Zsoltnak is találunk valami munkát…”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 224 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zazriveczazseni
2015. május 03. 09:02
Alacsonyabb rendűeknek mondják a nőket ott, ahol Vona Gábor is tanít ZUBOR ZALÁN2015. 02. 26. 08:42 360KOMMENT CÍMKÉK: • László András • Budaházy György • Vona Gábor Nők alacsonyabbrendűsége, Szálasi Ferenc méltatása, Habsburg-hűség, okkult tanok. Volt hallgatók szerint ilyen és ehhez hasonló eszméket oktatnak a szerintük jobbikos elitképzőként működő, Vona Gábor tanácsadója, Baranyi Tibor vezetése alatt álló Attila Király Szellemtudományi és Nemzetstratégiai Akadémián. • Zárt ajtók mögött, nyilvánosan nehezen megismerhető tananyaggal működik a Jobbikhoz kötődő intézmény. • Vona Gábor is az akadémia egyik oktatója. Az akadémiát a pártelnök tanácsadója, Baranyi Tibor Imre vezeti. • Egyes tanárok írásaikban Szálasi Ferencet dicsérik. • A nőket spirituálisan alacsonyabb rendűnek tartják. • Az 1848–49-es szabadságharcot baloldali összeesküvésnek, "a Sötétség" forradalmának tartják. • Az akadémia több hallgatója is felelős pozícióba került a Jobbikban.
Wazze
2015. május 03. 08:49
"még Bayer Zsoltnak is találunk valami munkát" Mondjuk követ törni vagy zacskót ragasztani Sopronkőhidán...
Inger Bakker
2015. május 02. 22:09
Hány buzinak térhálósodik a pöcse erre a militáns pink Voncsicsire.Közepes képességű análisan fixált szefárd from Gyongyos.
falsiloquus
2015. május 02. 17:37
A kilencvenes években nem hittem volna, hogy ebben az országban ennyi az idióta brekegőgép, most viszont lett némi fogalmam Bayer és Vona urak térnyerésének okáról, ami szerintem nem más, mint a nemzeti funkcionális analfabetizmus. Debileket lelki sérültek hajtanak rabigába, stb. Orbán viszont csodálatos érzékkel felismerte, hogy a funkcionális analfabétáknak Apára van szükségük, aki sallereket osztogat (amint ő is ezen szocializálódott), és a disznóól-pucolás is nemzeti hagyomány. Innentől kezdve, mit várunk ettől az Ugartól??? Amíg kirekesztő fóbiások kormányoznak, és a második legnagyobb párt pontosan annyira kirekesztő fóbiás, ráadásul ahhoz asszisztálunk, hogy ezek közelednek is egymáshoz egy óriási buzismárban, lásd Vona nyilatkozatait, aki a közép felé tolódik, és lásd Orbán nyilatkozatait, ki a széljobb felé tolódik, akkor miről is beszélgetünk itten??? Nem kell sokat várni, 2018-ban összeolvad a fityisz a jobbikkal, és nem hogy kétharmad, de háromharmad lesz a vége. És mindez azért, mert a baloldal úgy impotens, ahogyan van, helyette jól jönnek a nagyfarkú fiúk, akik ugyan semmivel nem viszik előrébb a magyar ügyet, de legalább széttépik azt a minimális összefogást is közöttünk, amire áhítoztunk, mi töketlenek. Nyalván, ez nemzeti sajátosságunk, óriási taps és mély hajlongás, bár nem tenném le a nagyesküt, hogy abban az országban, ahol már a trafik is nemzeti, és lassan a közvécé is az, a hatalmi gyönyör önkívületében fetrengőknek ne lenne elszámolnivalójuk majd egyszer azok felé, akik nem örömmámorban ülték körbe az Alaptörvény Asztalát - csak kényszerből. Öklendezve.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!