Orbán Viktor megfejtése az európai bevándorlási kétszer kettőre

2015. szeptember 21. 13:43

Ausztria: 2 x 2 = 5, és abzug Ungarn. Németország: 2 x 2 = 6, az emberség jegyében. Szerbia: 2 x 2 = 3, és amúgy mi a probléma? Horvátország: 2 x 2 = kevés, de nekik az is sok. Franciaország: 2 x 2 = 2, de persze Calais-nál 7.

2015. szeptember 21. 13:43
Pákozdi Imre
Mandiner

Ma már látszik, hogy a menekültválságra adott elemzések és válaszok mezejében messze kiemelkedik a magyar megoldás, Orbán Viktor megfejtése: 2 x 2 = 4.

Európa – a továbbiakban Spiró György Kvartett c. műve nyomán Ajrópa - irányítói ezt a matematikai feladványt sorra elvétették. De miért ez a 2 x 2 a példafeladvány? Mert a helyzet felismerése körülbelül ennek a matematikai feladatnak a nehézségi fokához mérhető. Az emberáradat tömegessége, feltűnő, időzítettséget mutató, nem szűnő ereje, a migránsok vegyes nemzetiségi összetétele, de azonos szándéka, a forrásvidékek vallásilag egységes, egyszersmind egységesen korrupt és nyomorú állapota arra a felismerésre késztet minden odafigyelő embert, hogy itt bizony elsősorban védekezni kell.

Aki megalázónak véli a helyzet és a 2 x 2 feladványai közötti párhuzamot, az kérem, vizsgálja meg az egyes kormányok és kormányfők válaszait! Ausztria: 2 x 2 = 5, és abzug Ungarn. Németország: 2 x 2 = 6, az emberség jegyében. Szerbia: 2 x 2 = 3, és amúgy mi a probléma? Horvátország: 2 x 2 = kevés, de nekik az is sok. Franciaország: 2 x 2 = 2, de persze Calais-nál 7.

Amíg ez az ajrópai válasz, addig Magyarország előtt három feladat áll: erős hadsereget szervezni, a határokon magas kerítést építeni és kinevezni egy tárgyalni tudó, értelmes külügyminisztert. Mert lehet, hogy minden társország eltéveszti a megoldást, de ne egy külügyekben alsótagozatos kisfiút küldjünk hozzájuk matematika tanárnak.

Pákozdi Imre

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2015. szeptember 21. 18:04
Sokáig nem értettem miért fektet annyi energiát Orbán Szíjártóba, olyan kisfiúnak látszott, Orbán hátizsákhordozójának..most már látom. Meglepően jó ebben a válsághelyzetben, szinte mondhatnám a legjobb eddigi külügyminiszter. Hihetetlen de így van.Igen, jobb Martonyinál is..
mo ching
2015. szeptember 21. 17:35
Ez a Juncker még vizszerelőnek sem lenne jó. Ki látott már olyan hülye szakembert, aki a kifolyó vizet 27 vödörbe akarja elosztani ahelyett, hogy a csőtörést elháritaná? Először elzárni a vizet, aztán a lukat befoltozni, végül a maradék piszkos vizet feltörölni, kiönteni, eltávolitani a háztartásból. Ilyen egyszerű.
NeMá
2015. szeptember 21. 16:47
"Mert lehet, hogy minden társország eltéveszti a megoldást, de ne egy külügyekben alsótagozatos kisfiút küldjünk hozzájuk matematika tanárnak." Ezzel az a problémám, hogy ezek az "Ajropaiak" akárkinek a szemébe hazudnak. Kibaszottul el kéne adni az INA részvényeket az Oroszoknak és mehetnek a 3.24-be, Putyin meg az emberei szétcsapnak, nem fegyveresen, hanem gazdaságilag :)
Lorpo
2015. szeptember 21. 16:23
Érdemes átgondolni amit mond.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!