Nagyon érdekes ítélet született

2015. október 30. 21:49

A bíró szerint azzal sértettem meg Kocsis jó hírét, hogy a meleg társadalom nem megvédésével vádolom és ezzel azt sugallom, hogy más embereket sem fog megvédeni, más emberekkel sem szolidáris. Hogy hogy kerül a csizma az asztalra, azt nem tudom.

2015. október 30. 21:49
Ungár Klára
Facebook

„Köszönöm a sok biztató szót. Nagyon érdekes ítélet született. Persze a pontos szöveget csak akkor fogom tudni idézni, ha már írásban megkapjuk. És persze a fellebbezést is akkor tudjuk megírni. De az elmondottak alapján a bíró szerint azzal sértettem meg Kocsis jó hírét, hogy a meleg társadalom nem megvédésével vádolom és ezzel azt sugallom, h más embereket sem fog megvédeni, más emberekkel sem szolidáris..Hogy hogy kerül a csizma az asztalra, azt nem tudom. Minden esetre az a költői kérdésem, hogy Szájer és Kocsis egyetért-e Orbán mondandójával nem cselekvésre felszólítás, az tuti. Már csak azért sem, mert a kérdést rögvest meg is válaszolom, bizonyára egyetértenek, hiszen bujkálnak. Egy másik apróság, hogy Kocsis kereste erről egy szót sem szól. Vagyis a bíró túlterjeszkedett a kereseten. Így aztán egy elég fura, de könnyen megtámadható ítélet született. Az meg majd egy másik per témája lehet, hogy Kocsis ki mindenkivel nem szolidáris. Hosszú listát lehetne írni: hajléktalanok, menekültek, drogosok, gyerekek, újságírók, szegények stb.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 209 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajkakutyus
2015. november 01. 19:20
Ez a közutálatnak örvendő élőlény tanulja meg, egészséges hajlamú embert nem buzizunk!
pollip
2015. november 01. 16:31
Az az igazság, hogy következmények nélkül nem lehet megvádolni valakit valamivel-bármivel. Nem kell a melegre kihegyeznie Ungárnak, mert az az alap, hogy nem lehet tönkretenni más jó hírnevét SEMMIVEL! ha a konkrét esetet nézzük, Kocsisnak van egy kisgyereke. Amikor iskolába megy, akkor az osztálytársainak a szülei között biztosan lesz olyan, aki emlékezni fog Ungár szavaira és azt mondja: az a gyerek az osztálytársad, akinek buzi az apja? Vádaskodásával nem csak Kocsisnak ártott, hanem a gyereknek is.
Mich
2015. november 01. 14:15
"egyáltalán nem mindegy, hogy Kocsis Mátét, aki nem homoszexuális, le lehet-e homokosoznia egy valaha jobb napokat látott, mára teljesen lecsúszott, ócska libának. Nem. Nem lehet." /Bayer Zsolt +1
Nannyó
2015. október 31. 20:14
Sajnálom ungárt, hogy ennyire lezüllött. Helyes, értelmes nő volt fiatal korában. Kocsist és családját is sajnálom, ők rendezett emberek, jó rájuk nézni... Azt meg nem értem, hogy a buzik miért lettek agresszívek nálunk. Lehet, hogy hiányzik nekik, hogy időnként jól megverjék őket, mint régen...csak hogy érezzék a törődést :(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!