Mikor száll ki a Készenléti Rendőrség az Országos Roma Önkormányzathoz?

2015. november 12. 13:17

A Demokratikus Koalíció kíváncsian várja, hogy mikor száll ki a Készenléti Rendőrség a fideszes ORÖ-hoz.

2015. november 12. 13:17
Niedermüller Péter
Niedermüller Péter
DKP.hu

Farkas Flórián, Orbán Viktor megbízottja 220 millió forintot tüntethetett el az Országos Roma Önkormányzat vezetőjeként. A Nemzeti Nyomozó Iroda és a Központi Nyomozó Főügyészség hűtlen kezelés és sikkasztás gyanújával folytatott Farkas Flórián elleni nyomozásáról a mai napig semmit sem tudunk.

Abban az országban nagy a csend a miniszterelnök megbízottja elleni vizsgálat körül, amelyben nemrég még civil szervezetek irodáit szállták meg a Készenléti Rendőrség emberei. A Norvég Civil Alap által támogatott szervezeteknél semmi sem utalt arra, hogy bármilyen visszaélések lennének, mégis számítógépeket foglaltak le, telefonokat vettek el, és adószámokat függesztettek fel – a Fidesz politikai érdekeivel összhangban. Most, hogy egy fideszes miniszterelnöki megbízottnál valóban tűntek el pénzek, se készenléti rendőrök, se korrupció elleni harc, se kormányzati kampány nincs, holott 220 millió forint eltűnése után lenne miért.

A Demokratikus Koalíció kíváncsian várja, hogy mikor száll ki a Készenléti Rendőrség a fideszes ORÖ-hoz. A DK persze tisztában van vele, hogy a nyomozók nem sok mindent találnának az ORÖ budai irodájában, hiszen a miniszterelnöki megbízott még annyira sem adott a látszatra, hogy legyen ott egyáltalán valaki. A DK szerint a kormányváltás utáni Sokak Magyarországán soha nem fordulhatna elő, hogy a hatalommal rendelkező kevesek ellopják a sokak felzárkóztatására szánt pénzeket.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2015. november 13. 06:38
Amíg Polt Peti ennek a maffiállamnak az ügyésze, addig várhatunk erre....:((
tango47
2015. november 12. 19:26
Ha sikítottak, akkor őt is csukják a többi lebukott közé! Nem fogom siratni. Kellene már egy olyan megoldást találni, amely FOLYAMATOSAN ELLENŐRIZNÉ A PÉNZMOZGÁSOKAT, ÉS NEM CSAK AKKOR DERÜLNÉNEK KI A DISZNÓSÁGOK, AMIKOR MÁR LÁBA KELT A PÉNZNEK!
Mindjárt
2015. november 12. 18:15
"pusszancs! Te megvéded-e Flórit?" Ostoba kérdés. Egy elköteletett zsideszesnek kötelessége minden zsidesz mocskot védeni, takarni vagy letagadni. A zsidesz diszcigányát különösen akkor is ha egy dkás zsidó támadja. Már régen nem mulattam ilyen jót :) Any questions?
Paragun
2015. november 12. 17:59
Flóri sunnyog. A Focista bevédi, de ki tudja, meddig ??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!