Választási csalással lett polgármester Kriza? – Rendkívüli közgyűlésen oszlassa fel magát a városvezetés!

2016. január 18. 16:18

Egy nyíregyházi vállalkozó szerint Kriza Ákos fideszes polgármester az ellenfelei lejáratásáért cserébe ígért neki munkát. Kriza több mint 70 feljelentést tett a baloldali, volt városvezetés ellen. Egyetlen ügyben sem történt gyanúsítás.

2016. január 18. 16:18
Tompa Sándor
Demokratikus Koalíció

„A miskolciaknak a sajtóból kellett megtudniuk, hogy egy nyíregyházi vállalkozó szerint Kriza Ákos fideszes polgármester az ellenfelei lejáratásáért cserébe ígért neki munkát.

Tudjuk, hogy Kriza Ákos mindent megtett azért, hogy átverje a miskolciakat: több mint 70 feljelentést tett a baloldali, volt városvezetés ellen, mindet valótlan állítások alapján. Az, hogy egyetlen ügyben sem történt gyanúsítás vagy vádemelés, bizonyítja, hogy Kriza Ákos rágalomhadjárattal lett a város polgármestere. Most már azt is tudjuk, hogy a hatalmát felhasználva fizette volna ki a lejárató-kampányt, kárt okozva a miskolciaknak.

A Demokratikus Koalíció szerint Kriza Ákos elárulta a miskolciakat, amikor hazugságokkal szerezte meg a polgármesteri széket. A DK választási csalás gyanúja miatt feljelentést tesz a rendőrségen, és a demokratikus ellenzék egészével kezdeményezi a rendkívüli közgyűlés összehívását!

A DK azt szorgalmazza, hogy a fideszes városvezetés a rendkívüli közgyűlésen oszlassa fel magát! Ha ez nem történik meg, akkor nem csak Kriza Ákos, hanem a teljes miskolci Fidesz is elárulja a miskolciakat.

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
thymian
2016. január 19. 00:45
Pásztor nagy hibát követett el, hogy összeállt a dilis koalícióval. Bár a polgármesterséget függetlenként sem nyerhette volna el ilyen manipulációk mellett.
thymian
2016. január 19. 00:22
A lakatos, aki most a fidesznek gyűjtötte a cigányok szavazatait, korábban a maszopnak dolgozott. Összenő, ami összetartozik. Pásztor szerint megkereste lakatos, a videóban szereplő hangfelvétel valós. Bukta rizsa ákos.
kitiltott
2016. január 18. 23:37
értitek már gyurcsányi miért adta el a kft jét ? minden áron újra miniszterelnökünk akar lenni :)
formaegy
2016. január 18. 22:39
Kik is ezek a becsület, erkölcs, őszinteség, igazság oltárán makulátlan felháborodók? )))) Óh! A DK?! A hazaáruló, hazug, becstelen, erkölcstelen, idegen érdekeket kiszolgáló csőcselék? Van további kérdés? Téma lezárva!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!