Minden csoda három napig tart

2016. március 01. 17:15

Az a legnagyobb gondom, hogy ma délután nem fogok átérni egyik fiam kosárlabdameccséről a másik fiam jégkorongedzésére és tényleg félek attól, hogy nem tudom megoldani ezt a feladatot.

2016. március 01. 17:15
Vujity Tvrtko
Facebook

„Sziasztok!

Szeretnék Nektek leírni pár gondolatot és néhány gyakorlatias dolgot, főleg azért, mert nem szeretném, ha rétestészta hosszúságúra nyúlnának az elmúlt napok történései.

1. Hiába is hergelt vagy hergel bárki, nem lesz »kitálalós«, »kesztyűt felvevős«, »támadós« – interjú a TV2-vel kapcsolatban. Nem fogok »haknizni« sem a velem történtekkel. Szívből szeretném, ha lecsengene már ez az egész. A TV2 pedig életem része volt és marad örökké. Ennyi.

2. Nem személyeskedek senkivel kapcsolatban sem, az »újra beszólt« tartalmú cikkeknél az az igazság, hogy évek óta ugyanarról a szemléletről beszélek a színpadon, s ez nem változik továbbra sem.

3. Nem szeretem a botrányokat, itt értékkülönbözőségről van szó. Aki azt választja, amit képviselek, örülök; ha más az értékrendje, abba nem szólok bele, csak én hadd beszélhessek az igazi példaképekről, nagyszerű, értékes hétköznapi hősökről. És ebben Baltazár nem alkuszik. Inkább tényleg meghal, de a gerinc az nem hajlik. Nem is fog.

4. Nem vagyok mártír-alkat, nem is akarok az lenni. Nincs bennem sem harag sem gyűlölet. Nem is lesz.

5. Sajnos nem adatott meg nekem a lehetőség, hogy elköszönjek volt munkatársaimtól, hogy megöleljem azokat a Barátokat, akikkel nagyon hosszú ideig dolgoztam együtt. Fiúk, Lányok, Hölgyek, Urak, MINDEN JÓT NEKTEK! Büszke vagyok arra, hogy Veletek lehettem.

6. Furcsa megtapasztalnom, hogy éppen az elmúlt napok eseményei miatt keresnek meg az előadásaimmal kapcsolatban, illetve két nagy cég is jelentkezett, hogy támogatnának. Amikor rákérdeztem, hogy »miért most?«, mint a két felsővezető azt mondta, hogy nekik az én értékrendem kell. KÖSZÖNÖM!

7. Senkinek sem kell aggódnia, rólam nem jelennek majd meg olyan cikkek, hogy »Mi lesz vele?«, »Hogyan tartja majd el a családját?«, »Súlyos anyagi gondokkal küzd!« Mivel sosem volt luxusautóm, milliós órám, nincs fényűzés és hatalmas villát sem kell fenntartanom, no meg a rongyrázás is kizárt, anyagi gondjaim nincsenek és nem is lesznek. Megteremtettem magamnak és családomnak a nekünk kellő biztonságot. Pont.

8. Alkotni szeretek, filmeket készíteni, történeteket elmesélni. Furcsa nekem ez a fene nagy érdeklődés, a lesifotósok meg minden ilyesmi. Megleptek a milliós fizetésemről, meg sok minden másról szóló álhírek, furcsa volt a TV2-s szerződésem részleteit újságban viszontlátni, de hát ez van. Lelke rajta annak, aki ezt kiszolgáltatta illetékteleneknek. Mindenesetre szeretném ha tudnák a »nevük elhallgatását kérő ismerősök«, hogy én névvel és arccal állok egy oldalon, Vujity Tvrtko a nevem, vállalhatják ők is a sajátjukat bátran. Addig, amíg ez nem így van, a pletykákkal nem tudok mit kezdeni.

9. Azt szeretem, ha a munkámról beszélhetek. Érdekes érzés látni, hogy most többen írnak rólam, mint akkor, amikor hazakísértük a világ utolsó hadifoglyát, vagy elmentem Észak-Koreába, lepratelepekre, a Szaharába, vagy a tengerparti magyar faluba, de hát része vagyok a sajtónak, el kell ezt fogadnom. Minden csoda három napig tart, jó, ez most lehet, hogy négyig, de most már lecseng, aztán mindenki megy a saját dolgára.

10. Az a legnagyobb gondom, hogy ma délután nem fogok átérni egyik fiam kosárlabdameccséről a másik fiam jégkorongedzésére és tényleg félek attól, hogy nem tudom megoldani ezt a feladatot.

11. Aki szeretne velem találkozni, szeretettel várom bármelyik előadásomon. Érdekes azt olvasni, hogy »előadásra cserélte a tévézést«, hiszen aki ismer, az tudja, hogy évek óta állok a színpadon, évente tízezreknek beszélek, ezt folytatom a jövőben is Ezúton is köszönöm a bizalmat, szeretetet.

12. Holnap kezdődik a női kosárlabda Magyar Kupa Miskolcon, HAJRÁ, PÉCS!

13. Szívesen tévézek majd, ha esetleg megtalál a feladat, akár magyarul akár más nyelven. Kipróbáltam már magam az anyanyelvemen is, miért ne lehetnék horvát vagy bosnyák tévés? :) Majd meglátjuk, hiába is kérdezik a kollégák, erre most nem tudok választ adni.

13+1 Négy nap alatt több emberrel bővült Facebook-oldalam, a Facebook.hu/vujitytvrtko követőinek száma, mint korábban egy egész év alatt. KÖSZÖNÖM, és köszöntök minden új Barátot.

Mostanra ennyit. Szép napot mindannyiotoknak!

Barátsággal:

Tvrtko”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bravo
2017. február 11. 00:35
Fura ez a helyzet. Arcátlan volt a magát évek óta kereskedelmi műsorban tupírozó és tudását pénzért áruló műsorvezető. Ez ugyanaz a parasztság, amivel fideszes vezetők nagy része viszonyul a kritikákhoz. Megkapta amit érdemelt. Minden utólagos anyázással ront a helyzetén, mert nem egy hős, hanem egy használt koton amit eldobtak.
tyIer durden
2016. március 21. 18:17
Ez egy filléres, hatásvadász nímand, egy idétlenül affektáló, kétbites vásári mutatványos, semmi több.
pollip
2016. március 20. 10:20
Az a hozadéka a történetnek, hogy legalább elindult egy kis beszélgetés az értékrendekről, mint pl Ákos esetében is. Sajnos úgy tűnik, ez a beszélgetés mindig valami " balhé" után kezdődik és mindig lesz áldozata, mert a kermédia nagyon védi a gagyait és bárkit beáldoz, hogy fenntartsa kétes hírű nézettségét.
pollip
2016. március 20. 10:20
Berki egy senki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!