Lehet koccintani

2016. április 08. 09:52

Nehéz lenne elfelejteni, mit kapott a fejére a 2010-ben megválasztott Orbán-kormány, mert elődeihez képest más utat választott.

2016. április 08. 09:52
Kiss Gergely
Magyar Idők

„Ma este minden magyar családnak jó oka van arra, hogy kinyisson egy üveg jó vörösbort, és koccintson a haza egészségére – így nyilatkozott tegnap Párizsban Orbán Viktor a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) tanácsülését követően. A miniszterelnök ezt annak kapcsán mondta, hogy a kormány visszafizette a szocialista kabinet idején, 2008-ban felvett válsághitel utolsó részletét. (...)

Nehéz lenne elfelejteni, mit kapott a fejére a 2010-ben megválasztott Orbán-kormány, mert elődeihez képest más utat választott. Olyan utat, amelyet nem csak az itthoni ellenzéki pártok és a megkérdőjelezhetetlen tekintélyű liberális közgazdászok kárhoztattak. Külföldről is heves támadások érték a kabinetet, az idő azonban igazolta a megszokottól eltérő lépéseket. Ha pedig az eredményeket nézzük, akkor megállapíthatjuk, hogy végül is teljesült Brüsszel és a Nemzetközi Valutaalap kívánsága: az ország külső sérülékenysége jelentősen csökkent, elérhető közelségbe került a nullszaldós költségvetés, apad az államadósság, és nincs lefojtva a növekedés. Ennek köszönhetően lehetett az előírt határidőnél előbb visszafizetni a valutaalap pénzét, majd végül az uniótól kapott összeg utolsó részletét is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bodolidi
2016. április 08. 14:22
Mi a fasz van?Minden ballib fasznak kiadták,hogy ide kell hányni?Miért nem mentek dolgozni.Ja,hogy munkanélküliség van?Itt durran el az agyam.2 hete nem találok embereket dolgozni.Senki nem akar.Inkább a kocsmaajtót támasszák. Bocs,hogy ide "okádtam"de valahol muszály kiengedni a gőzt.Ha már dolgozni akarót nem találok.
pollip
2016. április 08. 12:59
A tegnapi Nina, aki majmozott, most bizonyára tombol:-))) A lengyelek csatlakoztak a kvóta elleni perünkhöz:-)))))))))))) Ez is megér egy koccintást:-)))))
Tintamin
2016. április 08. 12:32
Ilyen fiatal, es mar ekkora seggnyalo?!?!? Bamulat, mekkora gerinctelen gyokereket szul ez a maffiaallam.
zolka50.50
2016. április 08. 11:53
Na, libsibolsi csótányok! Lehet fanyalogni, hazudozni, tagadni, zorbánozni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!