Megtaláltam a szörnyű Trianoni Békeszerződés egyetlen eredeti példányát

2016. május 27. 17:36

Egy francia kisvárosban, egy páncélajtó mögött megtaláltam a szörnyű Trianoni Békeszerződés egyetlen eredeti példányát, s benne az elképesztő fejezetet. Döbbenetes lesz.

2016. május 27. 17:36
Vujity Tvrtko
Facebook

Tvrtko...túlmegy minden határon... A KÖNYV TITKA

Ez a címe műsoromnak, amit a Duna TV-n láthattok, 2016. június 4-én, 19 óra 30-kor.

És akkor most leírom melyik az a bizonyos könyv: rengeteg munka után, egy francia kisvárosban, egy páncélajtó mögött megtaláltam a szörnyű Trianoni Békeszerződés egyetlen eredeti példányát, s benne az elképesztő fejezetet. Döbbenetes lesz, engem rázott a hideg. S még egy dolog: a filmet jövő szombaton láthatjátok, a szombatot követő hétfőn pedig hivatalosan is a Magyar Parlamenthez fordulok beadványommal.

Kérdezhetikek, hogy miért? NOS, EZ A KÖNYV TITKA! Megnézitek?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 162 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsaturnuzs
2016. május 29. 07:54
Az 1914-es hadüzenettől a 2014-es választásokig nagyjából mindig hibásan döntöttünk. Előbb az osztrák önkényurainkkal együtt, később a saját zsarnokaink, végül maga a magyar nép. Sosem késő változtatni ezen. Száz év siránkozás után itt lenne az ideje jó irányba fordítani a népünk szekerét!
altona
2016. május 28. 19:36
Mit keres egy trutesz a nemzeti tv-ben? nem a króbót2-ben lenne a helye a hülyéjének... Álszenzációhajhász, hiteltelen széllibbant faszkalap, ez a kölök.
thymian
2016. május 28. 16:15
Csak nehogy azt találja ki, hogy túl keveset vettek el tőlünk. Nem hiszem, hogy javunkra szóló paragráfust talált volna, amit még a történészek sem fedeztek fel, de bezzeg ő. Ha meg csak reklám, átverés, nagy bukta lesz neki.
Raven
2016. május 28. 13:02
Várjuk a filmet és reméljük, hogy nekünk jó értelembe lesz döbbenetes, mert annál döbbenetesebbet amit akkor kaptunk, senki sem kapott, amióta világ az világ. (vagy annak megcsúfolása)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!