Üzenjük Kövér Lászlónak: Magyarország nem keresztény ország!

2016. július 09. 12:36

Kövérrel szemben minket, keresztényeket, ateistákat, zsidókat, vallástalanokat, és mindenkit, aki ebben az országban él, egy dolognak kell egyesítenie: hogy békében akarunk élni egymás mellett.

2016. július 09. 12:36
Jámbor András
Jámbor András
Kettős Mérce

„És muszlim sem. Magyarország egy világi ország, ahol élnek muszlimok, zsidók, buddhisták, keresztények, ateisták, agnosztikusok, vallástalanok. És ez így van jól, mert ez egy közösség, és egy közösségnek szüksége van minden tisztességes emberre, hogy erősebb legyen. A tisztességet pedig nem az határozza meg, kinek mi a vallása.

Egy valamire nincs szüksége ennek az országnak. Uszítókra.

Márpedig aki egy teljesen értelmetlen, csak és kizárólag gyűlöletkeltésre alkalmas kérdést tesz fel, amely nem az emberre kíváncsi, annak értékeire, méltóságára, törekvéseire, hanem a sötét középkor vallásháborúit idézi fel, az nem tisztességes, az uszító. Ilyen Kövér László is, aki tegnap ezt az eldöntendő kérdést tette fel: »Ez a kérdés, válasszatok, rabok legyünk vagy szabadok, muszlimok vagy keresztények, mit akartok?«

Kövérrel szemben minket, keresztényeket, ateistákat, zsidókat, vallástalanokat, és mindenkit, aki ebben az országban él, egy dolognak kell egyesítenie: hogy békében akarunk élni egymás mellett. És az olyan uszítókat, akik bármelyik polgártársunkat hazaárulónak, vagy vallása alapján nem ide valónak bélyegzik, egyszerűen ki kell vetni a közösségből.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 274 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2016. november 10. 17:31
Kövér ugyanazt kérdezte, csak más szavakkal, mint a népszavazás kérdése. "Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?" Jámbor meg acsarkodó hülye.
avmanster
2016. november 10. 15:26
na nehogy már egy náci mondja meg, hogy ki a hithű izraelita!
kamasuka
2016. október 17. 15:03
"békében akarunk élni egymás mellett" ... mégis keveritek a szar folyamatosan? Ügyes, mondaná Kohn bácsi is. Megj. Magyarország keresztény ország, még ha ezek a sehonnai jöttmentek nem is így gondolják.
Selamat
2016. szeptember 07. 15:09
Te nem liberális országbaN élsz, hanem egy olyan keresztény országban, ahol a többségben élő keresztények messze liberálisabbak, mint te valaha is leszel. Ez van pajti.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!