Hülye kérdésre hülye választ!

2016. augusztus 18. 09:35

Ha valaki nem megy el szavazni, abból nem érthető, hogy nem érdekli ez az egész, vagy ellene van. Azt gondoljuk, hogy hülye kérdésre, hülye választ érdemes adni. Interjú.

2016. augusztus 18. 09:35
Kovács Gergely
Átlátszó

A netet ellepő, mémmé váló kék plakátok köztéri megjelenítési a cél csupán, vagy lesznek más eszközök is a kampányban?

Igen, a külsejük a plakátoknak nyilván nagyon hasonló lesz, annyi különbséggel, hogy kénytelenek leszünk egy másik betűtípust használni, mert olvashatatlanok a kormány plakátjai.

Mi lesz olvasható betűtípussal olvasható?

A kormány úgy mondja, hogy ez nem is egy igazi kampány volt idáig, eddig csak egy tájékoztató jellegű információs kampányt folytattak. Mi is egy tájékoztató kampányunkban szeretnénk  bemutatni azt egyrészt, hogy bármitől lehet félni, és bármi ellen lehet úgy kampányolni, hogy azt beállítsuk félelemkeltőnek, akár a vizet, a napot, a levegőt, vagy bármit.

Illetve egy csomó minden kimaradt ebből az információs kampányból. Például, hogy a gyűlölködés milyen kellemetlen biológiai folyamatokat okoz. Illetve az sem kapott hangsúlyt, hogy a legtöbb korrupciós bűncselekményt politikusok követik el. Nyilvánvaló, hogy valamelyest a Kutyapártról is beszélnünk kell, hogy a többi nyolcmillió ember is megtudja, aki még nem tudta, hogy lehet majd ránk szavazni 2018-ban.

Lehet? Elindul az MKKP a választásokon?

Persze! Sőt megnyerjük!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 198 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Venn
2016. augusztus 18. 21:51
Ha egy hülye nem tud elolvasni, megérteni egy kérdést, akkor a kérdést tartja hülyének. Ez így van rendjén! :DD
Megtalálta
2016. augusztus 18. 17:46
Semmiféle mémje nem lepte el a netet. Elég erőltetett már ez az egész MKKP dolog. Anno vicces volt, de mostanra már ellaposodott.
Arivistus
2016. augusztus 18. 15:49
A Habsburgok XVIII. szd-i betelepítéseinek egyenes következménye lett Trianon! Látjuk Nyugat-Európában a No-Go zónákat, a terrorizmust, a többszörösére emelkedett bűnözést, és azt, hogy nem-európai népesség lassan kiszorítja az őslakosokat. Ki az aki ezek után be akar fogadni migránsokat??? Állítom, hogy a politikusok egy részénél ez arról szól, hogy ha Orbán mond valamit akkor nekik ennek az ellenkezőjét kell mondaniuk. Ha történetesen Orbán azt mondja hogy a bevándorlás általi nemzethalál talán mégsem a legjobb dolog, akkor nekik feltétlenül nemzethalál kell! Ami hülye stratégia, mert ha csak egy kicsivel kisebb magyarellenességet mutatnának, akkor már régen nem erről lenne szó, hanem a Fidesz korrupcióról ami per pillanat számukra jóval kedvezőbb lenne. De ők elsősorban nem Orbánt akarják kicsinálni, hanem egymást, ehhez csak eszköz Orbán, hogy megmutassák ki áll legtávolabb tőle, ki áll legélesebben szemben vele... Ők a liberalizmus által elhülyített ballib választói masszából akarnak minél nagyobb szeltet szerezni, és bedarálni a "szövetségeseiket". (Persze a fenti működési elv nem mindenkire vonatkozik, vannak aki hivatalosan is áttették működési területüket Soros ülepébe.) Tulajdonképpen abszolút pozitív, hogy a Kétfarkú Kutya párt indul a választáson, ráadásul ezzel a migránssimogató magyarellenes retorikával. Így a viccpárt elszedhet 1-2-3% magyarellenes szavazót azon pártoktól akik még nem ismerték be maguknak hogy már ők is csak viccpártok. Így a többi ballib pártnak talán nem fogja megérni annyira nyomni a magyarellenes retorikát, hiszen az erre vevő közönség egy komoly része már a MKKP-ra szavaz.
sainteve
2016. augusztus 18. 15:12
Én egy budapesti, relatíve jómódú fiatal férfi vagyok. Egyik legfőbb 'hobbim' a humor, és már az MKKP történetének elején felfigyeltem rájuk, és örömmel ismertem el, hogy legalább egy tagjuknak valóban van humora, hisz' elvétve akadtak olyan erős alkotásaik, amiket egy hónaljmirigyes szintű mókás ember soha az életében nem fog tudni értelmezni se. Szóval egyfajta respekt járt nekik. Emellett a jelenlegi kormányt egyáltalán nem szívlelem, majdnem minden belpolitikai vitában velük szembe helyezkedem, kommunikációjukat pedig - élen a plakátkampánnyal - különösen károsnak és alpárinak tartom. Na mármost, ha egy ilyen ember, mint én, is azt mondja, hogy a múltkori plakát-mókával olyan szinten járattátok le magatokat és tettetek totál hiteltelenné mindent, amit magatokról igyekeztetek korábban beállítani, hogy lehajtott fejjel el kéne kotródni a közéletből... akkor lehet, hogy tényleg ezt kéne tenni. Márpedig ezt mondja. Ez akkora blama volt, hogy innentől tényleg kár vergődni. Nem felejtjük a jópofa plakátokat, de innentől 'több semmit és kevesebb mindent' kérünk, kedves MKKP.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!