Mi történik a magyarokkal Rióban? Ezt már nem lehet nem észrevenni...

2016. augusztus 11. 18:38

Valójában az érmek hosszútávon károsítják a magyar olimpiai sportot, ugyanis amíg Hosszú Katinka, Szász Emese vagy Szilágyi Áron szállítja az aranyat, addig csak nagyon kevesen akarják észrevenni a jeleket.

2016. augusztus 11. 18:38
Szarvas Norbert
IFL, az őszinte gazdaság
„Valami nekem ebben az egészben nagyon bűzlik és egyre jobban felmereng bennem a 86'-os mexikói világbajnokság előtti, közbeni és utáni állapotok. Csak néhány eset:
  • Ifj. Knézy fogja és a 4x100-as férfi gyorsváltó közben felsorolja az első, a második, a harmadik magyar úszót, de Holoda Péter nevét egyszerűen az istenért nem hajlandó megemlíteni. Inkább az utolsó körben felmondja más nemzetekt úszóinak a nevét. 
  • Cseh Laci, Gyurta Dani és a többség magyar úszó képtelen kihozni magából a teljesítményt
  • Mindkét Verrasztó testvér visszalépett az Olimpiától és már hazafele tartanak
  • Szilágyi Liliána az úszása után lenyilatkozza, hogy »mindenki tehet egy szívességet«
  • ....
Valami nagyon nem stimmel, az egész egy morbid alternatív valóságnak tűnik számomra. Közben a divatdrukkerek habzó szájjal osztogatják meg az 5 nap 5 arany című képeket és mindenki el van telve magától (az úszószövetség legnagyobb örömére), hogy mennyire sikeresek vagyunk. Valójában az érmek hosszútávon károsítják a magyar olimpiai sportot (NAGYON SAJNÁLOM, hogy ezt ki kell mondanom), ugyanis amíg Hosszú Katinka, Szász Emese vagy Szilágyi Áron szállítja az aranyat, addig csak nagyon kevesen akarják észrevenni a jeleket. A szövetség pedig a saját munkájának a minőségét fogja elbagatelizálni, amíg van kire mutogatni.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 194 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
duzur
2016. augusztus 13. 10:03
Káprázatos a magyarok teljesítménye! Szívböl gratula !!!
csurcsányi
2016. augusztus 12. 23:55
A cikkíró szerint a Rió-ban nyert érmek károsítják a magyar sportot,mert az pszihészen flusztrálja a jövőt.
Vörös Gyuláné
2016. augusztus 12. 21:36
Bizony, nagy a baj Rióban. Egyszerűen: nem kapott minden kiutazó magyar aranyat! Knézy is kódolt üzeneteket küld félelmében a különböző nevek ki nem mondásával: így ha összeolvassuk a menekült szírlány és Holoda Péter ki nem mondott nevét,akkor megtudjuk, mi a baja Szarvasnak. Sajnos, én nem tudom a megfejtést, mert én is beálltam a sorba és elfelejtettem a szírlány nevét és emiatt nem mondom ki. Ajjajaj!
bölcsuhú
2016. augusztus 12. 16:11
Friss hír: http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2519283 Vagyis a 200-as kajakpáros ártatlanul lett megvádolva és letiltva, elesve a riói szerepléstől! A MACS vállalja-e a felelősséget emiatt? Dombvári megvádolása is erősen büdös!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!