Egyek vagytok, válasszatok!

2016. szeptember 23. 10:04

A felfokozott magyar belpolitikai viharokban divat, hogy egynémely erdélyi magyarból díszpintyet kreál a magyarországi média csak azért, mert szerintük az állampolgárságról való lemondás szolidaritást képviselhet valamilyen/bármilyen üggyel.

2016. szeptember 23. 10:04
Szőke László
Székelyhon

„A második tisztázandó dolog az, hogy semmilyen ideológiai vagy politikai meggyőződésnek nem rendelhető alá az állampolgárság kérdése. A felfokozott magyar belpolitikai viharokban divat, hogy egynémely erdélyi magyarból díszpintyet kreál a magyarországi média csak azért, mert szerintük az állampolgárságról való lemondás szolidaritást képviselhet valamilyen/bármilyen üggyel. Arról a bús esetről van most szó, melynek során a minap egy sepsiszentgyörgyi újságírónő lemondott magyar állampolgárságáról politikai meggyőződése, a kvótakérdésben szervezett népszavazás miatt. Azok számára, akik ezt valamiféle hőstettnek tekintenék, rossz hírem van. Nem az! Inkább bunkóság: olyasmi, mint például nappal tüntetni azért, hogy azonnal legyen éjszaka, vagy fordítva.

Ugyanis az állampolgárságot felmenők miatt és okán kapjuk-kaptuk vissza, utódaink is ezért kaphatják meg. A magyar családfák megtévedt, bús vadhajtásai ezt a folytonosságot csak megszakítani tudják némi időre, megszüntetni nem. Szerencsére, különben pusztán a politikai divat, netán a sima felelőtlenség foszthatná meg gyerekeinket a választás lehetőségétől. Ezért nem érdemes búskomorságba esni, ha tombolni látjuk a hülyeséget…”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lek_Tor
2016. szeptember 24. 12:01
Szőke, az eddigi mo-i "teljesítményed" fényében te nagyon szeretnél az egyik ilyen díszpinty lenni...
Ellensúly
2016. szeptember 23. 12:17
A magyarról lemond, a románt mindenféle szélsőséges, magyarellenes bukaresti politika ellenére megtartja. Normális ez? (Gondolom, igen, ami még rosszabb.)
szavaztam
2016. szeptember 23. 11:55
van az pénz amiért ott is vannak globalisták...
csuka
2016. szeptember 23. 10:22
MINDEN BIRKA MENJEN SZAVAZNI !!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!