Trump pofonja

2016. november 11. 09:46

Akik szerint Trump nem több egy egyszerű borsóagyú tahónál, akit hasonlóan borsóagyú tahók választottak meg, néha azért gondoljanak arra, hogy a világ egyik legsikeresebb emberéről van szó.

2016. november 11. 09:46
Balog Levente
Krónika

„Az meg végképp a sci-fi kategóriájába tartozik, hogy Washington kiszolgáltatja a világot Moszkva és Kína kénye-kedvének. Ha bizonyos hangsúlyeltolódások be is következnek, nehezen hihető, hogy lemondana stratégiai helyzetéről, a világpolitikában jelenleg betöltött vezető szerepéről. Az viszont, ha valamivel békülkenyebb hangot üt meg, és nem feltétlenül a kardcsörtetés lesz az első reakció, kimondottan üdvös lehet a világ békéjének szempontjából.

Akik szerint Trump nem több egy egyszerű borsóagyú tahónál, akit hasonlóan borsóagyú tahók választottak meg, néha azért gondoljanak arra, hogy a világ egyik legsikeresebb emberéről van szó, aki örökölt vagyonát sikeresen megsokszorozva vált országa és a világ egyik leggazdagabb üzletemberévé, majd amerikai elnökké. Na meg arra is, hogy amikor a korábbi színészt, Ronald Reagant elnökké választották, mindenki lesajnálta – mégis ő lett az egyik legkiválóbb amerikai elnök, akinek a mandátuma alatt sikerült térdre kényszeríteni a Szovjetuniót, és elindítani a kommunizmus európai rémuralmának felszámolását.

És jusson eszükbe: a valóságtól elszakadt, ideologikus ködképekbe ragadt, de saját véleményük szerint mégis mindig mindenkinél mindent jobban tudó elitek a Brexit után most újabb hatalmas pofont kaptak. És ha nem térnek észhez, még elcsattanhat jó néhány.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sersem4
2016. november 11. 23:05
A jutubon élvezetes összeállítások vannak a sírós, tomboló patkányokról.
Morgen
2016. november 11. 22:07
Ha csak a világháborús helyzetet lesz képes megszelídíteni, már sokkal jobb, mint a militáns elnökjelölt. Bárki is legyen az USA elnöke, a valóság az, hogy minden egyes "gyalog" életére ki fog hatni a munkássága. Ha békét akar és értékalapú világot, akkor kérni kell a Jó Istent, hogy sikeres legyen! Trump még nem lépett hivatalba, minden feltételezés , ami szerint ilyen, vagy olyan lesz, ostobaság. Természetesen sok politikusnak, milliárdosnak, újságírónak kényelmesebb lenne, ha továbbra is lenne az irányvonal, hogy a mindenkori két oldalé fennmaradjon,a Földet eluralja az anarchia. Legyen az bárki, aki ezt lazítani akarja, annak nem lesz könnyű dolga! Mindenki természetesnek veszi, hogy a pártoknak az a dolga, hogy állandóan nyomás alatt tartsák a mindenkori "adminisztrációt" , hogy azt megbénítsa. Nem ez lenne a dolga!
Miranda
2016. november 11. 21:21
Örülök hogy a Trum nyert, de élje meg a bekitatását, mert libernyákok nem nyugsznak!
Tiszafa
2016. november 11. 21:04
Tökéletes meglátás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!