Soros minden csápját le kell vágni!

2017. március 31. 17:40

Soros egyetemével nem gyáván finomkodni kellene, hanem nemzetbiztonsági veszélyre hivatkozva betiltani, bezárni, a romjait pedig sóval behinteni.

2017. március 31. 17:40
Toroczkai László
Facebook

„Soros egyetemével nem gyáván finomkodni kellene, hanem nemzetbiztonsági veszélyre hivatkozva betiltani, bezárni, a romjait pedig sóval behinteni. 

A CEU (Közép-európai Egyetem) az elsikkasztott rendszerváltozás óta külföldről mozgatva, de Budapestről mérgezi a levegőt, támadja a nemzet és a társadalom alapjait. Nem csupán elsőként indította el például a régiónkban az elmebeteg, romboló, szélsőliberális gender-elméletet, de fészke és keltetője lett azoknak a politikusoknak, akik tönkretették a hazánkat.

Olyan kártékony figurák oktatnak és oktattak a Soros-egyetemen, mint például Kis János, az SZDSZ alapítója, Bokros Lajos, a Horn-kormány népnyúzó pénzügyminisztere vagy Balázs Péter, a Bajnai-kormány Bilderberg-féle külügyminisztere.
Rendszerváltozás csak úgy lehet, ha Soros minden csápját levágjuk, a méregkeverő egyetemét és agymosó médiumait éppúgy, mint a törvénytelen és erőszakos migrációt segítő szervezeteit.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Felcsúti kishazug
2017. április 01. 21:05
Toroczkai elmegy a kágébélás, hazaáruló k., putyinista orosz anyjába!
Peter8811
2017. április 01. 11:55
Kell indítani egy NOCEUMINUT mozgalmat!
kerekperec
2017. április 01. 09:41
Torockai te sötét kis fasiszta - a politikai fejlettséged nagyon alacsony szinten mozog. Tudatodra hozom, hogy a liberalizmus nem erkölcsről, hanem emberi jogról és az egyéni szabadság tiszteletben tartásáról szól. Nyitott, szabad, demokratikus társadalmat, a jogállamiságot, a jog uralmát, a magyar emberek jogait hírdeti. Azt is tanuld meg te paranoid agyrém, hogy a liberalizmus nem a korlátlan SZABADOSSÁGGAL azonos, hanem a jog által határolt renddel. Próbálj józanul gondolkodni és ne majmold Benito Mussolinit vagy Adolf Hitlert, kik magukat személyesítették az államal és ennek alapján gyakorolták megkérdőjelezhetetlen hatalmukat katasztrófális végeredménnyel.
hátakkor
2017. április 01. 09:07
Az RTL Klubot is olyan szépen hintette be sóval Zazri , hogy Balóval jópofáskodott a stúdióban magyarul..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!