Tájékoztatást várok: valóban Oroszországba továbbítják magyar állampolgárok személyes adatait?

2017. április 09. 13:16

Ha valóban történik ilyen adatszolgáltatás, az nemcsak a politikai véleményt megfogalmazó magyar állampolgárok személyes adatokhoz való jogát, hanem Magyarország nemzetbiztonsági érdekeit is sértheti.

2017. április 09. 13:16
Molnár Zsolt
Sajtóközlemény

„A Nemzetbiztonsági bizottság holnapi ülésén tájékoztatást és vizsgálatot várok a polgári és a katonai nemzetbiztonsági szolgálatoktól arról, hogy a sajtóban megjelentek szerint valóban oroszországi szerverekre továbbítják-e a nemzeti konzultációt kitöltők személyes adatait.

Ugyanis ha valóban történik ilyen adatszolgáltatás, az nemcsak a politikai véleményt megfogalmazó magyar állampolgárok személyes adatokhoz való jogát, hanem

Magyarország nemzetbiztonsági érdekeit is sértheti.

Ez esetben a biztonsági kockázatok elhárítása azonnali kormányzati intézkedést, valamint a szolgálatoktól azonnali vizsgálatot követel.”

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Machinemann
2017. április 10. 08:53
:-))) Szerencsétlen seggfej.... A jenkik előbb tudják, melyik piszoárt fogod használni, mielőtt te eldöntötted volna. Vagy oroszfób vagy, vagy nagyon hülye. " a sajtóban megjelentek szerint..." ettől felsírtam.
nyugalom
2017. április 09. 22:13
Provokacio
bunko_jobbos
2017. április 09. 21:12
Attól függetlenül, hogy ez megtörtént-e vagy sem: a Facebook meg gmail nem zavar senkit?????? Mert az ebédemet mindig levélben rendelem. Ha akarják, tudják ott Ámerikában, hogy mi a szart eszek minden nap! Ez nem zavar senkit???
GV0917
2017. április 09. 20:21
Ezek a Capitolium szent libái-amikor veszély van felriadnak és óriási hangzavart idéznek elő gágogásukkal.Mivel azonban jelenleg EGY Capitolium van, az sem itt, hanem a Soros Gyurka földrészén-de a buta libák itt gágognak! Egyébként ki nem szar le ilyen arrogánst pasast, mint a Szerző,?Kicsoda Ő hogy egy kormánytól azonnali vizsgálatot követelje?. Ezt egykor csak a falu bolondja képzelte magáról.Ha a jelen szituációban is, akkor ez a mentőkre tartozik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!