A roamingdíj eltörlése segítség a határon túli magyaroknak

2017. június 15. 11:37

A szabályozást természetesen mi is támogattuk az Európai Parlamentben, hiszen a külföldre kényszerült honfitársainkkal és a határon túli magyarok egy részével is megkönnyíti a kommunikációt.

2017. június 15. 11:37
Vona Gábor
Facebook

„Mától nincs roaming díj az unión belül! A szabályozást természetesen mi is támogattuk az Európai Parlamentben, hiszen a külföldre kényszerült honfitársainkkal és a határon túli magyarok egy részével is megkönnyíti a kommunikációt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GV0917
2017. június 17. 17:23
No végre valami pozitívum, mivel olyasmi került a placcra,amihez a Jobbik egyik oldalával(nem lehet valamit teljes mellszélességgel támogatni)támogat, hiszen az a ritka eset, hogy az Orbán kormány is hozzájárul valamivel a külföldre kényszerült honfitársaink életminőségének javításához. Azért odaszúrja .."a külföldre KÉNYSZERÜLT honfitársaink" kifejezést használva.Gabi, adja az ég, hogy a 2018 első felében tartandó választás után Te is "kényszerülj külföldre szakadni-"és a sok felzabált étel maradékait kapargasd valamelyik étterem"fekete" mosogatójában.Oldaladon néhány kiváló ex-képviselő társaddal...Igaz egyikőjüknek jobban tetszett az otthoni ciheres, mint a Hyde park, de tűri ....
catalina9
2017. június 16. 13:58
„Mától nincs roaming díj az unión belül! A szabályozást természetesen mi is támogattuk az Európai Parlamentben, hiszen a külföldre kényszerült honfitársainkkal és a határon túli magyarok egy részével is megkönnyíti a kommunikációt.” és mit szól ehhez Szotyori elvtárs, aki ingyen szóla.. "Az erdélyi magyarság nagyobb része – az észak-amerikai indiánokhoz hasonlóan – megvehető egy marék üveggyönggyel. Ez a marék üveggyöngy a kettős állampolgárság volt" — írta Szotyori, majd hozzátette: kezdem azt hinni – bármennyire is keserű kimondani – hogy nem érdemelték meg a kettős állampolgárságot. Köreikben ugyanis még a magyarországinál is nagyobb mértékű az elhülyülésre hajlamosság."
Mindjárt
2017. június 16. 06:40
"A szabályozást természetesen mi is támogattuk az Európai Parlamentben, hiszen a külföldre kényszerült honfitársainkkal és a határon túli magyarok egy részével is megkönnyíti a kommunikációt. " Helyes! Nem értem erre mit fröcsögnek a felcsúti kutyái.
Peter8811
2017. június 15. 21:57
Romaing a tóga Jó megy Vóna dóga! Nyal az SZDSZ-nek rendesen. Elfogy a szavazó csendesen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!