Gyűlöletkeltés

2017. július 20. 21:13

A gyűlölet szó is keresztülment a fogalmak libsi eszkalációján, és mint a mesebeli kisgömböc, magába gyűjtött egy csomó, egymástól jól megkülönböztethető jelentésű fogalmat.

2017. július 20. 21:13
Aristo
Aristo

„A gyűlölet szó is keresztülment a fogalmak libsi eszkalációján, és mint a mesebeli kisgömböc, magába gyűjtött egy csomó, egymástól jól megkülönböztethető jelentésű fogalmat, a »nem nagyon tetszik«-től a »megfojtanám egy kanál vízben«-ig. A libsi terminológia szerint a „nem nagyon tetszenek a migránsok” kijelentés egyenértékű módon xenofób a „kecskével háló arab” szakkifejezéssel. Az ő gondolatvilágukban ugyanis nem nagyon vannak pasztellszínek, árnyalatok, vagy átmenetek, egyedül talán csak a nemi identitás területén, ahol viszont kötelező százféle átmenetet megkülönböztetni.

A gyűlöletkeltés szó – miután átment a liberális fogalmi darálón – nem szorul további magyarázatra. Vallási kategóriává válik, és arra illik rá, akire a libsizmus felkent papjai a médiumok szószékéről rámutatnak. Ezzel az illetőt azonnali hatállyal ki is átkozzák az egyházból, nem vonulhat fel a Pride-on és még otthon sem tűzhet pávatollat a fenekébe. Megsemmisül, na. Így válik a fogalom, a szó bunkósbottá, melyet azután a volt kommunisták, ügynökök és cenzorok forgatnak.

Mi pedig felkészülhetünk, hogy az ehhez hasonló írásokat szamizdatban fogjuk terjeszteni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2017. július 21. 00:37
Ugye megint kibujt a szög a zsákból ,emlékezzünk csak ,gyurcsány volt a zsidók közt a legzsidóbb, ferkó az útcán kipával a fején lépkedett ,,,,lám jött az izraeli miniszter ferkó sehol se , megélhetési zsidó ahogy az érdekeit érvényesíti , ahogy fordul a passzászél ferkó is úgy forog. Magyar zsidóság ketté szakadt ,egyik része a békés izraeli tipus a másik fele a bolsevik megélhetési uszító egy része ellenzékként bent ül a parlamentben nem követik az izraeli zsidóság szellemét, hanem csak az érdekeiket .
áfonya
2017. július 21. 00:13
Orbán kormány mind azokat a kisebbségeket is védi akik a hazánkban élnek ,ezzel a náci bélyeg az ellenzékre hullott ,hazaáruló ellenzéket is védi az idegen megszállóktól közben ez az ellenzék hazánkba betolakodó idegen gyilkosokat betelepítenék .
áfonya
2017. július 21. 00:04
Gyűlölet keltők a ballibsi bolsevik ujzsidók ,,, zsidóság közé bebújtak hogy védelmet kaphassanak mögülük uszítanak kormányt döntenének betolakodó csürhét a nép nyakára betelepítenék álcivil szervezeteket működtetnek idegen pénzeken hazaáruló tevékenységet folytatnak. Trumpra őrjöng a lap: villámsebesen nevez ki fiatal jobboldali bírókat (nem Handó Tündéket) . THE WASHINGTON POST Átütően érezhető idegességgel és aggodalommal ír a fővárosi amerikai lap arról, hogy az amerikai elnök hatalmas ütemben nevez ki fiatal jobboldali bírókat. „Huszonhetet”, teszi oda azon mondata után, amikor számokkal már kiírta ugyanezt. Ez, teszi hozzá, háromszor annyi, mint ahány bírót Obama egész ideje alatt kinevezett. Kilenc (!) bírót nevezett ki különféle fellebbviteli bíróságokba is. Ez kétszer annyi, mint amennyi bírót bármely elnök első évében kinevezett. „Mindezen túlmenően Trump kinevezettjei megdöbbentően fiatalok.” Obamánál átlagéletkoruk 55 év volt, Trumpnál 48. „Ez azt jelenti, hogy Trump fellebbviteli bíróságokra kinevezett bírái csaknem kétszer több elnöki mandátum időn át fognak ott ülni, mint Obama jelöltjei. Trump bírósági kinevezettjei közül sokan polgári szabadságjogaink határait rajzolják majd fel és a polgári jogszabályokat 2050-ig és még azon túl is”. /Ez a Trump se normális: vehetne rólunk példát és ellenfeleit, a liberálisok előtt csúszó-mászó olyan bírákat nevezhetne ki, mint Handó Tünde, aki minden vérlázító ítélet után idézhetne nemzetközi fórumokat, amelyek kézdörzsölés közben dicsérné a bíróságot./
Gedeon
2017. július 20. 22:59
Ez a cikk szerű firka pont arról szól, amit ostorozni akar. Gyűlöletet kelt a liberálisok ellen, egyedül a kecske szimpatikus az írójának...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!