Soros már Afrikát sem hagyja békén

2017. augusztus 30. 12:04

A „magyar–amerikai milliárdos„ 530 millió kenyai shillinggel (1,3 milliárd forinttal) finanszírozta az ellenzéki elnökjelölt, Raila Odinga kampányát.

2017. augusztus 30. 12:04
Sztankóczy András
Heti Válasz

„A hatalmon lévő elnök-alelnök pároshoz közeli lap, a Daily Post közölte, hogy a »magyar–amerikai milliárdos« 530 millió kenyai shillinggel (1,3 milliárd forinttal) finanszírozta az ellenzéki elnökjelölt, Raila Odinga kampányát. A cikkben egyébként a kedvenc odavetett mondatom, amely már a magyar kormánysajtó legszebb felvillanásait idézi, hogy Soros, »akiről tudott, hogy lázadókat pénzel Nyugat- és Közép-Afrikában«.

Mivel ez egyrészt egyáltalán nem köztudott, másrészt azon a tájékon a lázadók szóról kezeket levágó bedrogozott gyerekek jutnak az ember eszébe, ez majdnem olyan erős, mint a meg akarta ölni az anyját. A cikk szerint a pénz egy olyan alapítványhoz folyt be, amelyet Odinga lánya, Rosemary jegyzett be. Mint persze a legtekintélyesebb kenyai lap, a The Daily Nation későbbi portrécikkéből kiderül, egyáltalán nem bizonyított, hogy végül tényleg bejutott akár egy Soros-fillér is a kampányba, Rosemary ugyanis semmilyen tisztséget nem tölt be a fiatalokat segítő alapítványnál, amely egyelőre be sincs jegyezve, úgyhogy nem is tudtak átfolyni pénzek rajta.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2017. augusztus 30. 23:41
Kelet-Ázsiába nem engedik, Izraelben szintén nem szívesen látják, Közép-Ázsia romhalmaz, hát mi marad más? A pingvineknek oktasson nyílt társadalmat az Antarktiszon?
pollip
2017. augusztus 30. 13:03
Láthatóan nem tudott a pénz átfolyni. És láthatatlanul?
drkovax
2017. augusztus 30. 12:46
A Migration Aid sincs bejegyezve, mégis átfolynak rajta pénzek ...
Rugo
2017. augusztus 30. 12:43
Soros liberalizmus vírussal fertőzi a négereket - aminek a vége törzsi mészárlás lesz. Nehéz eldönteni, hogy sírjunk, vagy nevessünk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!