A PolgárPortál közösségi oldala újraindult

2018. február 15. 11:49

Az Oikosz Alapítvány által kiadói minőségben fenntartott PolgárPortál közösségi oldala a jogtalan büntetés után újraindult.

2018. február 15. 11:49
Oikosz Alapítvány
MTI-OS

„Az Oikosz Alapítvány által kiadói minőségben fenntartott PolgárPortál közösségi oldala a jogtalan büntetés után újraindult. A tegnapi napon, a Facebook központja érezhetően politikai okok miatt, sorozatos névtelen és rosszindulatú feljelentések nyomására egy napra lekapcsolta a PolgárPortál Facebook oldalát. Az eltelt nap során többször éltünk panasszal és minden fórumon tiltakoztunk, a 24 órás tiltást azonban nem tudtuk hamarabb megszüntetni, így csak ma reggel állt helyre az oldal.

Elfogadhatatlan, hogy egy virtuális kommunikációs térben, ahol a szolgáltatásért és a reklámokért is fizetünk, ilyen durva, politikai véleménydiktatúra működjön, illetve ennyire álszent módon cenzúrázzák a híreket, véleménycikkeket. Különösen megdöbbentő az a tény, hogy a PolgárPortál, mint a Médiahatóságnál bejegyzett, a médiaalkotmányt aláíró és elfogadó, a médiaetikát mindig követő oldal esetében történnek politikai alapú letiltások.
Az eltelt időben, minden benyújtott panaszunkra egy-egy újabb poszt levételével válaszolt a Facebook; a cenzúra nyomait természetesen rögzítettünk, fényképeztünk, máris készülve egy estleges jogi vitára. Mindenképpen beszédes az a tény is, hogy az utolsó jelentett cikk, amely miatt végül oldalunkat lekapcsolták, Juhász Péter kínos ügyeiről szólt.
De az ügy itt nem ért véget. A sajtószabadságért továbbra is küzdeni fogunk, továbbra is megalkuvás nélkül képviseljük a konzervatív, keresztény, polgári értékrendet, és szolgáljuk olvasóinkat!”

MTI-OS

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2018. február 15. 12:51
Facebök= mocskok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!