A Nyugati Fény blog valójában balkáni sötétség

2018. április 04. 11:01

Amikor a gyerekeim halálát kívánó úrról szóló cikkemet olvastátok, miért nem sikerült arról szóló cikkeket lehozni, hogy a balliberális gyűlöletpropaganda miatt idáig jutott az ország?

2018. április 04. 11:01
Apáti Bence
Magyar Idők

„Sőt. Alföldi április 8-án most már egészen biztosan azokra fog szavazni, akik pár éve még őt Robertázták, Fartúró Robizták. Ez van. Változnak az idők, fordulnak a szelek, és Simicska milliárdjai a jelek szerint minden művésznek jól jönnek. Úgyhogy szerintem azzal tényleg semmi baj nincs, ha Katát megbántották a fenti Sorsból Sorost varázsoló sorok. Oké, talán egy hangyányit túlreagálta, de nem ő írta, mi több, nem is ő íratta a Nyugati Fény apokalipszist vizio­náló, Orbán-ellenes propagandacikkét.

Épp ezért arra kérem, ne is vegye magára a most következő mondataimat.

Kedves Nyugati Fény! Körülbelül fél éve egy kommentelő azt találta írni az egyik cikkem alá, hogy »Remélem, látod meghalni a gyerekeidet.«

Nagy tisztelettel szeretnék érdeklődni, hogy 1. a nagyra becsült szerkesztőség szerint a fenti mondatot pontosan melyik Soros-plakát miatt írhatta az igen tisztelt balliberális úriember? 2. Borzalmas-e, ha valaki a gyerekeim halálát kívánja? 3. Ilyen őrületben akarnak-e élni a Nyugati Fény szerzői? 4. Amikor a gyerekeim halálát kívánó úrról szóló cikkemet olvastátok, pontosan miért nem sikerült olyan cikkeket lehozni, ami arról szólt, hogy a balliberális gyűlöletpropaganda miatt idáig jutott az ország? 5. Nem akartok elmenni az édes jó anyukátokba?

Köszönöm. Nekem nincs több kérdésem. Esetleg még valaki? Mondjuk, Ildikó?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mr.Falafel
2018. április 06. 08:29
Én ezért szoktam a jobboldalinak mondott portálokon fröcsögő polgártársaimat önmegtartóztatásra inteni. Ne legyünk olyanok, mint egy baloldali. A baloldaliság az ember legprimitívebb érzéseire ható ajzószer. Állatokká teszi az embereket. Legfőképpen azokat, akik képtelenek belátni, hogy életük azért egy pöcegödör, mert lusták voltak tanulni, képezni, fejleszteni magukat.
koronaszepe
2018. április 05. 09:00
Simán elképzelhető az is, hogy fideszes provokatőrök írják a kommenteket, amire jól meg lehet "sérülni". Láttunk már ilyet...
koronaszepe
2018. április 05. 08:57
Ez kibaszott szánalmas, nyomorúságos, ahogy a hatalom sáncai mögött lévők áldozatként próbálják feltüntetni magukat, ahogy üldöztetik magukat... Ez az ember nem olvas kommenteket, nem hallgat Bayert?
files32
2018. április 04. 16:15
https://alfahir.hu/sites/default/files/styles/szeles/public/indexfotos/2018-04/plakatok_0.jpg?itok=fy2jVWAx
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!