Fényes jövő

2018. november 11. 13:46

Először is leszögezem, hogy a Nagyfőnök egy zseni. Mit zseni, egy géniusz!

2018. november 11. 13:46
Mátyás Győző
168 Óra

„Először is leszögezem, hogy a Nagyfőnök egy zseni. Mit zseni, egy géniusz! Tagolva mondom, hogy értsétek, meg hogy jól kivehető legyen a felvételen, amit készítetek. Gé-ni-usz. Mert emlékezzetek, volt azért para, hogy ezek a brüsszeli majmok berágnak, és elzárják a pénzcsapot. Cidriztünk, hogy túl sok lesz már az anyázás, addig gyalázzuk a Soros-bérenc gyarmatosító nénikéjüket, addig üzengetünk nekik, hogy ők is megértsék, amíg tényleg megértik. Hogy mi csak a zsozsót akarjuk lenyúlni, de nagy ívben teszünk a hülye európai izéikre, amikkel fárasztani szoktak. Szóval én mondtam, hogy csak az fogjon a húrok feszítéséhez, ki tudja, hol áll meg. Ne bámuljatok olyan bután, hát van nekem műveltségem is! Szóval ne mondjátok, hogy nem majréztatok, hogy mi lesz, ha Brüsszel besokall a sok anyázástól, és leállítja a kifizetéseket. Én már kinéztem egy egész partszakaszt az Azori-szigeteken. Marbella már uncsi. Tudjátok, az mennyiben van? És épp nyerőre állt a terrisztrikus szisztéma reorganizációjának… hát ki se tudom mondani a címét. A menedzserem gründolta a projektet. Amúgy tudjátok, mi ez? Ürgeöntés. Gyerekkoromban imádtam, s rájöttem, hogy most is megnyugtatással van rám, úgyhogy ez a kikapcsolódási időtöltésem. És lenyúlok rá pár száz milla uniós zsozsót. De hát nektek itt az asztal körül mind megvan a sok milliárdos okosságotok. És amikor ez az OLAF nevű akármi elkezdte itten vején találni szöget… Hát most mit izéltek, magunk között nem így mondjuk? Na jó, szóval amikor elkezdték a rágalom mocskával illetni ezt a nemzet jövőjét szolgáló pályázatot, akkor azt hittem, vége, beintenek. és nincs több zsozsó. 

De a Nagyfőnök kicselezte őket, merthogy ezen a kongresszuson Helsinkiben aláírta azt a hülye fecnit, ha már ezeknek a néppárti fürjeknek ez olyan fontos, és innentől fogva mattolva vannak, és megint ömlik a zsozsó.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Graf
2018. november 12. 09:00
ha ezt angolul is el tudnád mondani és még le is tudnád írna te lehetnék a sztár a CNN -nél.
Biivisz
2018. november 12. 08:47
Ezt imádom! A ballibbantak írásai - legyen az akár szatíra, akár komoly - egyre inkább egy-egy látleletként értelmezhetők a beteg, - a valóságtól egyre idegenebb - párhuzamos világképükről. Képtelenek feldolgozni, hogyan lehet, hogy Brüsszel - az aktuális Moszkva (az ő fejükben az, bármennyire is tiltakoznak az összehasonlítás ellen) - nem csap oda és "zárja el a pénzcsapokat", amit a kezdetektől annyira, de annyira várnak. Nem veszik észre, hogy ennek nem Orbán "ügyessége" a titka (bár az is kell hozzá), hanem hogy a brüsszeli liberalizmus összeomlóban van. (S most csak az a kérdés, Európát [vagy egy részét] is maga alá temeti-e.) Egy ilyen összeomlást még egy Moszkva sem tudna úgy "levezényelni", hogy közben megregulázza a renitenseket, hát még egy Brüsszel. De még csak nem is a liberál-EU "összeomlása" Orbán sikerének a titka, de nem ám! Hanem a saját hitelessége! Értsd: Folyamatosan és következesen azt képviseli (mondja és cselekszi) ami az egyetlen kiutat jelentheti Európa számára a liberál-EU összeomlásából. Ez az - Orbán hitelessége - amivel a ballibbantak soha nem lesznek képesek szembesülni! A kezdetektől folyamatosan és következetesen mantrázott téveszméjük ugyanis - miszerint "zorbán lop csal, hazudik és bármit is tesz, csak a hatalma érdekében ..." - eltakarja a szemük elől.
leech1
2018. november 12. 06:49
"a Nagyfőnök kicselezte őket, merthogy ezen a kongresszuson Helsinkiben aláírta azt a hülye fecnit, ha már ezeknek a néppárti fürjeknek ez olyan fontos, és innentől fogva mattolva vannak, és megint ömlik a zsozsó." Ugye milyen egyszerű . Na látod , ezért ő a miniszterelnök , és nem te ! Mert te egy buta barom vagy .
kiss.istvan770
2018. november 12. 05:08
Győzike! Te mennyiért vagy ilyen hülye? Mióta a "privatizációval" megvették, majd bezárták az üzemeinket, hogy csak az ő áruikat tudjuk megvenni, mennyi "hasznot" vitek ki a multik az országból? Mellékesen egy rakás dolgozó utcára került és ti ballibantak tetétek ezt az országgal. A multik gyarmatává tetétek az országot, azóta is rajtunk és a volt gyamataikon élősködnek. Csak 2010 óta kezd kilábalni az ország a gyarmati sorból.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!