Első lépés a normalitás felé és felénk

2019. szeptember 14. 08:48

Egy európai vezető a minap azt üzente Európában az európaiaknak, hogy az európai életformát meg kell és meg is szándékozik védeni.

2019. szeptember 14. 08:48
Ballai Attila
Magyar Nemzet

„Előre is elnézést a halmozott szóismétlésért, de ez így a legpontosabb, a legdöbbenetesebb: egy európai vezető a minap azt üzente Európában az európaiaknak, hogy az európai életformát meg kell és meg is szándékozik védeni, és ettől számosan azonnal a torkának ugrottak. Nem afrikaiak, nem ázsiaiak, hanem európaiak. Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság novemberben hivatalba lépő elnöke nem fenyegetett, nem provokált, nem handabandázott, csupán létrehozta az Európai életforma védelme elnevezésű biztosi portfóliót, amelynek feladatkörébe tartozik majd a migráció kérdése is.

A Momentum EP-képviselője, Cseh Katalin különösen kiborult, mert mint elmondta, itthon évek óta hallgatja az érveket a magyar értékek védelméről, és feldühíti, hogy most már Európában is ugyanezzel kell szembesülnie. Már ketten is meg akarják védeni, ez kész őrület.

Értem én, persze, a sivalkodás okát. Csak formállogikai alapon haladva: ha az európai életforma védelemre szorul, akkor nyilvánvaló, hogy valakivel szemben, valamitől, valakitől kell megóvni; ha nem a marslakóktól és nem is az itt őshonos népektől, emberektől (bár némelyiküktől egyre inkább kellene), akkor másoktól, idegenektől, ide érkezőktől.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csendesgyöngy
2019. szeptember 14. 12:56
Leginkább azoktól kell megvédeni Európa értékeit, akik a leghangosabban kiabálnak a hír hallatán. Ezek a "hasznos idióták" a globalisták (neoliberális kapitalisták) érdekeit védik az EP-ben, nem pedig az európai polgárok érdekeit. Minden egyes ingyenélő migránsal csökken a következő generáció életszínvonala!
Lombi
2019. szeptember 14. 10:45
Ezért féltek annyira a magyar állásponttól. Ezért akarják büntetni. Ezért üldözik. Nem azért mert egy ország mást gondol, hanem mert egyre több követője akad. Mert egyre többen jönnek rá, hogy a normalitás megtartása fontos. És ebben a magyarok mindig élen jártak a történelem folyamán.
kingsjewel
2019. szeptember 14. 10:13
Nincs min csodálkozni, ha vannak nyugat-európaiak, akik felveszik a muszlim, vagy hindu vallást. Itthon vannak olyan fiatalok, akik a cigány stílust veszik át. Az európaiaknak nincs erős identitása, másoknak még van.
repulok
2019. szeptember 14. 09:36
Sok európai őslakos van, többek között a bölények, a farkasok, meg a kárpáti talpas medve. Az emberek mind bevándorók, akik Afrikából jöttek ilyen-olyan útvonalon. Szóval, milyen értékeket kell megvédeni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!