Ki vagyok én, hogy Bánó Andrásnak javasoljak?

2020. augusztus 16. 13:16

Talán érdemesebb lenne óvatosabbnak lenni ezzel a hihetetlen erkölcsi és szakmai magabiztossággal.

2020. augusztus 16. 13:16
Menczer Tamás
Menczer Tamás
Facebook

„Újságírókra nem szoktam egyénileg reagálni, de Bánó Andrással kivételt teszek. Két okból.

1. Bánó András azt írja, hogy eddig nem tekintett a »fideszes papagájkommandó« részének (milyen megtisztelő), de a tegnapi – Gyurcsány Ferencről szóló – posztom után annak tekint. Bánót persze valójában kizárólag az zavarja, hogy leírtam az igazságot Gyurcsányról.

2. Anno még be se léptem a Külügyminisztériumba, amikor Bánó András már az ATV-ben arról értekezett kiváló vendégeivel, hogy én miért leszek alkalmatlan a munkámra. Ez persze szíve joga volt, engem szórakoztatott a műsor, de meg is lepett. Azt hittem, köztünk tévések között van annyi betyárbecsület, hogy legalább addig nem támadjuk egymást, amíg a másik meg nem kezdi a munkáját.

Nos, ki vagyok én, hogy Bánó Andrásnak javasoljak, de – fentiek ismeretében – talán érdemesebb lenne óvatosabbnak lenni ezzel a hihetetlen erkölcsi és szakmai magabiztossággal.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2020. augusztus 17. 06:09
Bánó is metélt, a muszterkazetta is metélt volt így egy húron pendültek.
pemete jakab
2020. augusztus 16. 21:53
Menczer Tamás: Ki vagyok én A fideszesek akkora senkik, hogy csak szolgák lehetnek, ha valakinek akarják érezni magukat.
Krupp Skya
2020. augusztus 16. 20:32
Én nem vagyok valaki, de javasolom Bánónak, hogy menjen a vágott muszterkazettás kurva ÁVH-s anyjába.
BőröndÖdön
2020. augusztus 16. 18:54
Tomi,egy ócska propaganda-cseléd vagy,semmi más...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!