Teljesen megújult a Magyar Krónika

2020. szeptember 25. 07:31

A hazaszeretet igazi élményét adja.

2020. szeptember 25. 07:31
Orbán Balázs
Orbán Balázs
Facebook

„Teljesen megújult a Magyar Krónika. Minden túlzás nélkül mondhatom, hogy gyönyörű lett a magazin, vizuális értelemben prémium minőséget képvisel, s valamennyi benne szereplő történet magával ragadó. A hazaszeretet igazi élményét adja. Keressétek a szintén megújult honlapon vagy az újságárusoknál!

»A közösségi nárcizmus webkorában izgalmas feladat felismerni az igazi hősöket, példaképeket és országépítőket. Ennél is izgalmasabb kísérlet papíron bemutatni őket. Még ha nincsenek is tele velük a mai hírek, ők a Kárpát-medence világítótornyai. 
A megújult Magyar Krónika magazin missziójának tekinti, hogy igazi közösségformálóinkat, legfontosabb lelki és hitbéli kérdéseinket, kultúrtörténeti eseményeinket releváns és időtálló módon mutassa be. Az országépítők életútinterjúi, a haza szeretetére, lokálpatriotizmusra épülő társadalmi törekvések ismertetése, az elhagyatottabb régiókba új életet lehelő újrakezdők felkarolása, művészeink kedves helyeinek megfestése, az újragondolt városi és vidéki lét vonzó arcainak megszólaltatása ezt a célkitűzést szolgálja majd. 21. századi történetmesélés megújult arculattal és modern nyomdatechnikával összhangba hozva – mindarról, ami minket, Kárpát-medencében élőket összeköt.«

http://www.magyar-kronika.hu/

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LAW AND ORDER
2020. szeptember 25. 19:37
Eddig is csodálatos volt, de most még csodálatosabb lett! Köszönjük!!!
szeekely
2020. szeptember 25. 12:29
Mutatos kiadvany, orom belelapozni es olvasni! Csak igy tovabb, Balazs!
Hurka
2020. szeptember 25. 11:13
Javaslom Faragó Imre Életcserepek I-II című könyvét is felvenni a listára, mert jól mutatja be Magyarország területének 350-1100 közötti történetét
Mich
2020. szeptember 25. 10:35
De talán túl sok benne a népies, és kevés benne a város...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!