A deep state és az elit győzelme az amerikai néppel szemben

2020. november 08. 08:26

Jobboldali testvéreimnek csak annyit tudok mondani, hogy nem kell beszarni.

2020. november 08. 08:26
Megadja Gábor
Megadja Gábor
Kontra

„Hasonlóképpen várható, hogy ahogy az Egyesült Államokban, úgy nálunk is visszarendeződés lesz. A régi rend erői úgysem tűntek el teljesen, most ismét berendezkedhetnek tartósan. Az ún. »függetlenobjektív« újságírók ismét járhatnak hetente többször lazacos szendvicset majszolni és mószerolni a magyar kormányt a Szabadság térre. Újra lesz mogyi a független lakásszínházakra és kurátorokra, a Nyílt Társadalom Alapítvány helyi ágenseinek megint nagy lesz az arcuk, és kicsit megnő az Alinsky-képzések támogatása. 

De jobboldali testvéreimnek csak annyit tudok mondani, hogy nem kell beszarni.

Ugyan most rendezték soraikat és nem lesz könnyű, de ezt a mutatványt már ismerjük. Nincs túl sok kreativitás a forradalom-exportban, minden egyes tüntetésen ugyanaz a koreográfia, ugyanazok a szimbólumok, ugyanazok a szlogenek, ugyanazok az emberek, ugyanazok a kiképzőtisztek, ugyanaz a recept.

Ráadásul a Trump-kormány hivatalba lépése előtt csak árnyalatnyi különbség volt demokraták és republikánusok között, mert úgyis a mélyállam döntött. A demokraták agresszív ideológiai megszállotságból, a Vichy-konzervatívok pedig fölényeskedésből szoktak kioktatni, a két eljárás gyakorlati következménye nincs olyan messze egymástól.  

Egyrészt a modell nem működik itt a végeken, ugyanis szimpátia helyett ellenállást szül. Vagyis ha a szellemi megszállók nem lennének nekifutás nélkül ilyen agresszívek és végtelenül ostobák, megérthetnék, hogy a folyamatos gyarmatosítási kísérletük csak ellenállást szül. És akkor van pislogás, hogy mégis hogyan vonulhat tényleges tömeg (a sámi rólu nemkülö-féle rent-a-mobbal szemben) a regnáló kormányzat mellett. A lelkes kollaboránsok sietnek majd a segítségükre, az meg a velük szembeni utálatot fogja erősíteni. Gond egy szál se. 

Másrészt szegény amerikaiak épp most veszítették el az utolsó morzsáit is annak a morális és politikai tőkének, hogy másokat oktassanak ki jogállamiságból, választások tisztaságából, fékekből és ellensúlyokból, egyebekből.

Lukasenka kifinomultabban szokott csalni. Ezért, amikor a visszarendeződött amerikai külügyből megérkezik az első sziriüszkonszörn, akkor nyugodtan mondhatjuk azt, hogy hja kérem, először lesznek szívesek zökkenőmentesen és törvényesen lebonyolítani egy választást, utána beszélhetünk. Így amit a demokraták megnyertek a réven, elveszítették a vámon. 

Tetszettek volna kevesebb demokráciát exportálni, hátha marad otthon is. 

Nem állnak jobban a korrupciós vádakkal sem - melyekkel majd nyilván előállnak a szintén jól ismert recept szerint - ugyanis ország-világ belenézhetett már Hunter Biden laptopjába. Minden lehetséges érvük összeomlott, nincs alapja a projektnek. Nem lesz komolyan vehető ember, aki ne röhögne köréjük árkot. ”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 140 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2020. november 09. 12:23
Ha megússza Biden a sok pert, ami a csalás miatt indul, akkor az amerikaiak megkapták a saját Karácsony Gergelyüket aki balf@szból demens balf@sz lett.
illibernyák
2020. november 09. 09:04
Trumpról mindent elárul az, hogy miitán néhány tizezerrel szavazattal nyert a három rozsdaállamban, amikkel lényegében megnyerte a választást, ezután hetekig arról Twittelt, hogy megnyerte popular vote-t is. Azt hazudta, hogy több millió migráns szavazott Clintonra. Az az ember aki azt állitja, hogy a fertőtlenitőszer meggyógyit a Covidból. Ezt az üresfejű, hatalommanáiás retardált narancsfejú faszfejt AZ ZAVARTA, HOGY NEM Ő KAPOTT TÖBB SZAVAZATOT 2016-ban. Nem érdekelte, hogy behúzta, megcsinálta, mindek várakozást felülmúlva teljesített. Őt idegesitette a tudat, hogy Hillary kapott több összszavazatot, ami persze sz@rt sem ért. Volt négy éve, kiélhetti hatalmi vagyáit. Csinált egy valoság showt, ami négy évig volt músoron, de az amerikaik többsége nem kért belőle. Mi lenne b&meg, ha nem tévézne és golfozna, hanem a válságot kezelén? Még két és fél hónpig marad a Fehér Házban, utána kidobják onnan, ha nem hajlandó tisztelni a hagyományokat. Vajon ez a faszfej milyen levelet hagy az Oval Office egyik iróasztalában. Köztudott, hogy a távozó amerikai elnökök utódjuknak hagynak egy üzenetet. Ez a szokás már kétszáz éve. Ez a tuskó, tudatlan, bunkó g&ci nyilván fel fogja rúgni ezt a hagyományt is. Szégyentelen figura.
Belakiss
2020. november 08. 20:09
Gáborka, a chemtrailt, a gyíkembereket, Denvert és a pilisi piramisokat kifelejtetted az agymenésedből!
Saksafar
2020. november 08. 16:22
Kíváncsi leszek ebből mi bizonyul igaznak, mert lehet hogy még nagyon nincs vége, még kicsit sem dőlt el ez a választás - https://www.alternativhirek.com/2020/11/the-biggest-sting-operation-zajlik.html Hajrá republikánusok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!