Lehetnék elegánsabb?

2021. március 16. 07:08

Menczer Tamás elvtársai engem kirúgtak, őt pedig kiemelték.

2021. március 16. 07:08
Vágó István
Facebook

„Belátom, államtitkár úr, némileg indokolatlanul írom – valóban nem először, de hogy ezt kollégái (!) számolják, őszintén meglep –, hogy Ön »bukott sportriporter« volna. Mentségemre legyen szólva: előjött belőlem az a reflex, amit az Önök sajtója váltott ki belőlem, miután propagandamédiájuk immár egy évtizede aggatta rám a »bukott kvízmester« epitheton ornans-át. A hasonlóság közöttünk annyi, hogy mindketten sok évet dolgoztunk tévésként, a különbség pedig annyi, hogy az Ön elvtársai engem kirúgtak, Önt pedig kiemelték. A »bukott« jelzőre szerintem egyikünk sem szolgált rá.

De néhány megjegyzést azért fűznék a továbbiakhoz.

Honnan veszi azt, hogy meg volnék győződve arról, hogy »nélkülünk« nincs magyar televíziózás? Micsoda szalmabáb-érvelés ez? Kérje meg ebben ügyködő kollégáit, hogy keressék meg azokat a nyilatkozataimat, amelyek ennek épp az ellenkezőjét bizonyítják. Ismét »pörögni fog a számláló«.

Lehetnék elegánsabb? Vegyek példát Önről, aki úgy ír egy politikustársáról, ahogy olvasom? Gyurcsányozás nélkül Önnek se megy? Vagy muszáj arrafelé?

Ön azt írja, hogy »a kormány azért dolgozik, hogy mindenkinek jusson vakcina«. Ez derék. Bár a közvetítő cégek körüli botrány, melyről Önök sűrű hallgatásba burkolóznak, más összefüggésekre is következtetni enged.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Coccothraustes
2021. március 17. 02:07
Pedig tényleg egy bukott kvízmester.
Szeredai
2021. március 16. 22:24
A gaz RTl kirúgta, a kormány nyomására.
Pitypangocska
2021. március 16. 22:21
Egy sértődött alkesz nyavajgása. Menczer szuper. Kemény, mint kocsma előtt a vaskorlát, és aprítja az ellenzéket, ahogyan azt meg is érdemlik. Még Rónai Egon tekintete is üvegessé vált tőle párszor. Gratulálok!
Cserei
2021. március 16. 17:53
Engem, ha kirúgtak volna valahonnan, nem biztos, hogy dicsekednék vele. Az olyan elképzelhetetlen Önben volt a hiba?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!