Televíziózás mindig lesz

2021. május 20. 19:23

Itt egy nagyon jó csapat lesz, mind a diákok, mind a tanárok tekintetében. Interjú.

2021. május 20. 19:23
Erhardt Ágoston
SZFE

„Hogyan választottak az osztály élére?
Sára Balázs az SZFE Zsigmond Vilmos Intézetének vezetője hívott, és nem sokat gondolkodtam, mert úgy érzem, hogy az elmúlt 18 évben olyan szakmai tudásra tettem szert, amit szívesen átadok a fiataloknak.

Te a Vallási, Nemzetiségi és Külhoni Főszerkesztőségen dolgozol az MTVA-ban. A kinevezésed hallatán fel is sikítottak bizonyos körök, hogy most aztán mi lesz itt.
Elsősorban a vallási és a külhoni műsoroknál dolgozom, mint vezető szerkesztő, és ezekre a hangokra amit említettél, elmondhatom, hogy valóban van egyfajta látásmódom, értékrendszerem, ez az értékrendszer olyan, ami másoknak ad. A műsoraim pont ezt támasztják alá, hiszen ezek kizárólag pozitív lelki és emberi folyamatokat indítanak, indítottak el. Jómagam pedig rendkívül nyitott és elfogadó vagyok, megértek sokféle véleményt és álláspontot és elfogadok nagyon sok mindent. Nem kell attól félnie senkinek, hogy itt bármilyen ideológiai, politikai vagy egyházi gondolatot erőltetnék rá bárkire.

Pedig a HÖK már bejelentette, hogy itt ideológiai alapon szanálják ki a jelentkezőket.
Ilyenekre nem szeretnék reagálni. Ugyanakkor ismét csak megnyugtathatok mindenkit, mert itt egy nagyon jó csapat lesz, mind a diákok, mind a tanárok tekintetében. Azt is mondhatom, hogy a hallgatók többek lesznek, mint televíziós szakemberek. Az egyik tantárgyam, amit egy évig fogok tanítani, az a személyiségfejlesztés címet viseli. A televíziózás az másokkal való foglakozás, másokért való szolgálat, és ahhoz, hogy ezt teljesíteni tudjuk, tisztában kell lenni önmagunkkal is. Nagyon nagy hangsúlyt szeretnék fektetni arra, hogy ezek a diákok, ismerjék meg önmagukat, hogy utána másoknak olyan műsorokat tudjanak gyártani, ami valóban értékes tud lenni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2021. május 21. 07:40
Sok sikert kívánok!
brekker
2021. május 20. 22:42
Jut eszembe: Régen voltak tévéfilmek és tévéjátékok. Nem himi-humi bohóckodások, hanem konfliktust bemutató és/vagy feloldó/fel nem oldó alkotások, dráma feldolgozások. Elférnének ilyenek az egymással versengő M5-Duna univerzumban is. Főleg, ha nem egymás kioltásaként, nem egyidóben adnák.
brekker
2021. május 20. 22:12
Most látom, hogy ti a rendes színészek lesztek, akkor nektek elengedem a fényképet.
brekker
2021. május 20. 21:57
Pénzügyekről: penzriport.hu Ha ezt a kettőt elolvasgatjátok (visszafelé értelmes, mert előlről túl hosszú), nagyjából képben lesztek. Csak fényképes levelekre válaszolok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!