A Soros ex machina ismét belendült

2021. július 05. 18:21

Irányított kérdésekkel machináló kamujelentéssel és listákkal próbálják már megint aláásni Magyarország hírnevét.

2021. július 05. 18:21
Varga Judit
Varga Judit
Facebook

„Irányított kérdésekkel machináló kamujelentéssel és listákkal próbálják már megint aláásni Magyarország hírnevét a baloldali véleménybuborék szervezetei.

A »függetlenobjektív« Riporterek Határok Nélkül által hétfőn közzétett lista Magyarországot úgy próbálja feltüntetni, mint ahol különösen drasztikus módon és kíméletlenül nyomják el a sajtószabadságot.

Az a szervezet teszi ezt, amely 2017-ben 200 ezer, 2019-ben pedig 175 ezer dollárt kapott Soros György alapítványától és amely az Európai Bizottság jogállamisági jelentésének elkészítésénél több, a Bizottság által megfogalmazott aggály és vád alátámasztásának egyedüli forrásaként szolgált.

Ezzel szemben mi a valóság?

  • Látjuk, hogy az ellenünk intézett összehangolt támadások során figyelmen kívül hagyják, hogy Nyugat-Európában szinte teljesen elnyomják a konzervatív véleményeket.
  • Aggasztó továbbá az a tény is, mely szerint a németeknek csak 45%-a gondolja úgy, hogy szabadon elmondhatja a véleményét, míg Magyarországon az online és offline vélemények szabadsága mindenki számára garantált.
  • Az Európa Tanács volt az első nemzetközi szervezet, amely a 2011-ben elfogadott magyar Alaptörvényről szóló 1941 (2013) sz. határozatában kijelentette, hogy »az új magyar parlament a szabad és demokratikus Magyarország történetében először, demokratikus eljárás útján módosította az egypártrendszertől örökölt korábbi alkotmányt egy új és modern Alaptörvénnyé, a parlamentben folytatott intenzív viták után és a magyar civil társadalom közreműködésével.«
  • A magyar médiatevékenységek szabályozási környezete pedig a Bizottsággal együttműködésben került kialakításra.

Magyarország egyike azon kevés uniós tagállamnak, ahol a médiában és az ideológiai vitákban, valamint a közvéleményben is valódi pluralizmus érvényesül. Átfogó jogszabályi környezet biztosítja az újságírói és szerkesztői szabadságot.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
istvanpeter
2021. július 06. 11:27
Jó, jó, de a háttérhatalom a Soros hálózatot is sürgeti, mert a Kalergi terv megvalósítása túlságosan lassan halad.
jánosbácsi
2021. július 06. 10:31
Varga arra büszke , hogy örökösen alulmarad. Semmilyen eredményt nem tud felmutatni, csak folyamatosan panaszkodik. Viszont nagyon aktív a facebookon. Varga lángossal Varga a standon Varga a természetben . Varga hegedűl. Varga focizik. Varga a faszom tudja hol. Igazi celeb a lelkem
..--..
2021. július 06. 10:17
-zsoltkom- "A Soros ex machina ismét belendült" Varga Már Majdnem Elvált De Orbántól Megijedt Judit, inkább most már kínaiul vagy oroszul beszéljen a Fidesz 2/3-hoz... ők már csak abból értenek.
wrfri
2021. július 06. 10:10
Melyre süllyedt Judit. Pedig anno amikor még Brüsszelben volt asszisztens, azt mondta a határ nála a Sorosozás, sosem fogja megtenni...de lám mindenkinek megvan az ára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!