Soha többé baloldal!

2021. augusztus 06. 10:42

Példa a baloldal házi vírusügyi szakértőjének, Falus Ferencnek a  kettős mércéjére.

2021. augusztus 06. 10:42
null
Zsigmond Barna Pál
Facebook

„Példa a baloldal házi vírusügyi (és vödörügyi) szakértőjének, Falus Ferencnek a  kettős mércéjére:
Július 27. (szak) vélemény a Pride-ról: »A jelenlegi járványügyi helyzetben a szabad levegőn való megfertőzés esélye rendkívül alacsony Magyarországon … viszonylag kevés vírushordozó van, még akkor is, ha a tendencia igen aggasztó. Kicsi a valószínűsége annak, hogy ha én az utcán sétálok, akkor pont velem szembejön egy fertőzött.«

Augusztus 5. (szak) vélemény az augusztus 20-i nemzeti ünneppel kapcsolatban: »Nem korlátozások nélküli tömegrendezvényekre van szükség, hanem óvintézkedésekre. Ha pedig mindenképp ragaszkodnak a nagy rendezvényekhez, akkor legalább valódi védettséghez és kötelező maszkviseléshez kellene kötni a részvételt. A kormány megint olyan kockázatot vállal, amit nem kellene«.
Soha többé baloldal!”

Nyitókép forrása: Zsigmond Barna Pál Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2021. augusztus 07. 17:34
Ezt az elmabeteg álorvost megrúgta a lova. Tökön ,vagy fejbe ,lehet tippelni. Ezt fagyasztott vízbe kéne tenni,akkor talán... Ennél huyyebb csak 1 van ,szaharházy Ákos,patás.. sic !
libsimentes_övezet
2021. augusztus 06. 15:39
ej de kár, hogy nem sikerül objektív híreket adni, megharagszik a gazdi? nehogy összezavarjuk a fidesznyik fejeket, ugye? tehát mikor lesz hír az uzsoki felmondásokról?
istvanpeter
2021. augusztus 06. 15:27
Na, ezt már hagyjuk.
olajfa1
2021. augusztus 06. 15:16
A vírus még utálattal sem megy olyan élőlényekbe mint akik a "Prájdon felvonultak"!!!... Ezért a "Prájd"-ot még a vírus is elkerüli!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!