A cilinderből előkerült a régi SZDSZ-es náci kártya!

2021. október 27. 22:24

Kaltenbach elvtárs, nem a nemzeti oldal öltöztette át a Jobbikot.

2021. október 27. 22:24
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„A cilinderből előkerült a régi SZDSZ-es náci kártya!

»Szegény papa, agyát belépte a noha, századvégről itt maradt, s nem érti, hogy miért nem süt rá a nap.« (Osborn, Dühöngő ifjúság)

Ha már nincsenek érveid, akkor nácizd le az ellenfeled!

Ahelyett, hogy egyetlen épkézláb érve is lenne Kaltenbach elvtársnak, hogy miért is jó a tömeges bevándoroltatás nekünk magyaroknak és egyébként Európának máris fasisztának bélyegez. Jó rendben, ezt már ismerjük. Ez régi fegyvere a baloldalnak, de mára már ez a bomba jobbára csak a kezükben robban!

De, jut eszembe

Kaltenbach elvtárs, nem a nemzeti oldal öltöztette át azt Jobbikot, amire néhány éve a haladó »éttermiség« még kígyót békát kiáltott, mert szüksége van a szavazóira a hatalom megszerzéséhez, hanem önök. Önök legalizálták őket, mert újra színházigazgatók, intézményvezetők, akadémiai tagok, pénzelosztók meg mindenféle biztosok akarnak lenni vagy a gyerekeikből, unokáikból akarnak azt csinálni. Bizony, átlátunk magukon!

Ja, és még valami! Felénk, a Kisalföldön, az olyan melósok közt, mint a szüleim van egy kissé nyers és fanyar mondás: »Ha szép nem vagy, hülye ne légy«. Ezzel csak arra akartam utalni, hogy a Kötter csak egy írói álnév és akár Vereckénél jöttek be az őseim, akár nem, legalább tudjuk, hogy kik vagyunk és azt is, hogy mi itt vagyunk otthon.”

Fotó: MTI Fotó: Beliczay László

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2021. október 28. 18:32
Ez a jenő tényleg szopni jár ide. Igaz a budzyk ,azt mondják ,mig ki nem próbáltad ,nem tudhatod. Jenő kipróbálta...
Rugán
2021. október 28. 10:54
Kaltenbach: Ha nincs érv elég a címkézés. Márky Zay is csak azt tudta ecsetelni, mennyire nem vagyunk befogadók, meg hogyan leszünk azok. A gazdasági, meg egyéb folyamatokat már nem fejtette ki. Így működnek.
zakar zoltán béla
2021. október 28. 09:49
Szép volt! Kalt egy avas szdsz- motyikó.
Most80
2021. október 28. 08:01
Azon gondolkozom, hogy van-e értelme a kaltenbachokkal vitatkozni, vagy akár csak megszólítani őket. Volt valaha olyan, hogy valamelyikük belátott volna bármit is?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!